Tervezzük...
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Ki jön hétvégén kerekdombra?
Sziasztok!Ma ismerkednek parral a holgy oromere,Egerszalok Salirisben a wellnessen.40es igenyes pasi vagyok.irjatok privatban.
Greenfield hotelbe tervez ma valaki menni?
PM

PM
Szia mindekinek. Egy kis segítséget kérnék tőletek. A hétvégén Budapesten leszünk , vasárnap ismerkedés céljából a Rudas fürdőbe leszünk feleségemmel,, valaki tudna mesélni a fürdőröl , mily korosztály lyár oda ?
Egyébként 30-45 év közti borotvált intimmel rendelkező pasikkal szívesen ismerkednénk
Egyébként 30-45 év közti borotvált intimmel rendelkező pasikkal szívesen ismerkednénk
Kalandoznék Holnap szerda ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
pentek,11, rackeve aql, parok?
Ma este megmasszírozhatna valaki… fontos, hogy valóban tudj masszírozni, be van állva a hátam. Ezen túl nyitott vagyok sok mindenre. Privátban várom a jelentkezésed, “anyagiaktólmentesen” jeligére.
Sziasztok! Közös szauna látogatáshoz keresek partnereket (pár,hölgy), szimpátia esetén akár többre is.
Sziasztok
Május 19-21-ig Hévízen leszünk a Hotel Carbona Thermálban!
Szívesen ismerkednék kedves normális párral illetve normális férfival!
Szimpátia fontos!
Privátba írjatok!
Május 19-21-ig Hévízen leszünk a Hotel Carbona Thermálban!
Szívesen ismerkednék kedves normális párral illetve normális férfival!
Szimpátia fontos!
Privátba írjatok!
Kecskemét pár valaki megy írjon
Sziasztok!
Mátraszentimrére megyünk Ápr. 14-16 a párommal a Hotel Narádba.
Bár abszolúth elzárkózik minden nyitástól azért nem adom fel.
Van esetleg valaki akinek van tapasztalat ott volt esetleg pont ott lesz ?
Köszi a segítséget!
Mátraszentimrére megyünk Ápr. 14-16 a párommal a Hotel Narádba.
Bár abszolúth elzárkózik minden nyitástól azért nem adom fel.
Van esetleg valaki akinek van tapasztalat ott volt esetleg pont ott lesz ?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!Ma Egerszalok Salirisben parral ismerkednek a holgy oromere,40es igenyes pasi vagyok irjatok privatban,koszi.
Szerdán napközbe Egerszalókon a Salirisbe ismerkednék
Sziasztok!Holnap Egerszalok valamelyik furdojeben parral ismerkednek,40es igenyes pasi vagyok,irj privatban,koszi.
Sziasztok a közel jövőbe tervezünk egy velnesz hétvégétt van valaki aki csatlakozna pl Hajdúszoboszlón
Kedd - Csütörtök Bükfürdőn vagyok, esetleg valaki/k tali?
PM
PM
Lehet, hogy megyünk mi is!
(Ez egy válasz akiloz23 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő hétre keresnék egy masszört a feleségem számára aki nem csak megmasszirozza hanem el is csábítja. A.nejem telt, szeparcu. Fontos, hogy szeresd a telt nőket, tudj masszírozni és kitartó legyél a szexben. Farkad minimum átlagos, vagy attól nagyobb legyen. Megjelensed igényes és erőt sugárzó legyen, sok felesleg nem vonzó. Privátban írj. Köszi.
Csütörtökön délelőtti órákban Fehérváron keresnék elfoglaltságot, kis masszázs s egyéb . Helyem nincs de menni tudok.