Mi ott leszünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 29. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 22:27
Törölt felhasználó (4458882)

Szombaton Magyarhertelenden lesz lent pár?
Ma valaki Nyíregyházi sóstó fűrdőben ismerkedni? Párok előnyben.
Hévizi Hotel Európában voltam az utóbbi 10 napban.
Keresem azt a barna félhosszú hajú, néha fekete bőr hatású nadrágban, néha csini szoknyában stb lévő hölgyet, aki a kisfiával, és egy idősebb hölggyel volt a hotelben, és néha sikerült jól megnéznünk egymást..
Írj privit ha itt vagy.
Keresem azt a barna félhosszú hajú, néha fekete bőr hatású nadrágban, néha csini szoknyában stb lévő hölgyet, aki a kisfiával, és egy idősebb hölggyel volt a hotelben, és néha sikerült jól megnéznünk egymást..
Írj privit ha itt vagy.
Egerszalókon és környékén van hölgy aki az év végét kellemesen töltené szauna masszás kényeztetés minden téren hely van
Sziasztok!! Megy ma valaki Ballószögre a saunaestre? Most nincs nagy kedvem egyedül menni ezért partnert keresek. Ha nem nagy kerülő szivesen ieviszlek van hely a kocsiba
Köszönöm, a hely erre való és ezek szerint működik.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 12. 29. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 19:24

Pihenni mentünk,felüdülni,így csak jó lehet.: )
Aki akar,tud beszélgetni,ismerkedni.
Játszadozni nem sok esély,kint fényár a mozinál,a másiknál esetleg..bent meg mászkálás.
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk.
Játszadozni nem sok esély,kint fényár a mozinál,a másiknál esetleg..bent meg mászkálás.
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk.
Bükfürdőn voltunk 28.-án, megismerkednénk a cicijén rózsa tetoválású nővel! A nagy szaunában a fél egyes felőntésen Maci neki tette nagyon aranyosan a szépet! Egyszer beszéltünk is a recepciónál, de szinte egész nap társasággal volt.
Sportos 50-es pár vagyunk, a vízben sötétedés után egy ideig mellettetek ültünk!
Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz!
Sportos 50-es pár vagyunk, a vízben sötétedés után egy ideig mellettetek ültünk!
Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz!
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk
!

Sziasztok!
Lesz holnap valaki Harkányban a fürdőben, szaunában. Napközben vagy az éjjeli fürdőn?
Párok, fiúk ma 40éves korig és normális kinézettel.
Lesz holnap valaki Harkányban a fürdőben, szaunában. Napközben vagy az éjjeli fürdőn?
Párok, fiúk ma 40éves korig és normális kinézettel.
Holnap valaki Esztergom?
köszi szépen!
(Ez egy válasz Bazsiszfvar üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:42

Ma volt szerencsém Vivát látni... Hát... Egyszerűen gyönyörű nő!
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...)
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...)
Szombaton Magyarhertelenden lesz lent pár?
Ma volt szerencsém Vivát látni... Hát... Egyszerűen gyönyörű nő!
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...) (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 12:54
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...) (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. december 27-tól 30-ig (szerda, csütörtök és péntek) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok. Holnap nyíregyháza sóstófűrdő . Pár ?
Passzív masszőrt keresek Budapesten
Pihenni mentünk,felüdülni,így csak jó lehet.: )
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 12. 29. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 05:58
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 12. 29. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)

No és jó vagy rossz napot fogtatok ki? Elég vegyes az itteni vélemény, ti mit tapaaztaltatok?
Szombaton elöszilveszter a kiskunmajsai fürdöben
Sziasztok,
Fog valaki menni a mai napon a ráckevei naturista estre?
Fog valaki menni a mai napon a ráckevei naturista estre?
Sziasztok Ráckeve környékéről valakik esetleg??
Szonbaton V8-ban Szentendrén párral ismerkednék