Valóban jó mindkettő hely. Mindegyik másért jó. Karoson a mesterek valóban profik és szuper szeánszokat szerveznek.
Árpádfürdőről nincs véleményem. Nem jártam ott és nem is fogok. Picit elment más irányba ezek a hozzászólások. A másik szauna fórumban kellene témának lenni ezeknek
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 18:14
Árpádfürdőről nincs véleményem. Nem jártam ott és nem is fogok. Picit elment más irányba ezek a hozzászólások. A másik szauna fórumban kellene témának lenni ezeknek

köszi
Valóban, Bük 10e belépő szaunaprogramok nélkül de sok szauna, minőségi sok pihenő, tetőterasz, udvari medence karos 10 e belépőjével szemben: kevesebb szauna medence nélkül. Mindegyik hely jó szerintem, nekünk a tetőteraszos napozó viszi el inkább Bükfürdő fele azt a pluszt ami a többi szolgáltatással együtt inkább oda húznánk.
Fehérvári Árpád fürdő akkor csak a medencében pucér?
Valóban, Bük 10e belépő szaunaprogramok nélkül de sok szauna, minőségi sok pihenő, tetőterasz, udvari medence karos 10 e belépőjével szemben: kevesebb szauna medence nélkül. Mindegyik hely jó szerintem, nekünk a tetőteraszos napozó viszi el inkább Bükfürdő fele azt a pluszt ami a többi szolgáltatással együtt inkább oda húznánk.
Fehérvári Árpád fürdő akkor csak a medencében pucér?
köszi
Fehérvári Árpád fürdő akkor csak a medencében pucér? (Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 19:10
Fehérvári Árpád fürdő akkor csak a medencében pucér? (Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Büki sokkal jobb! Sokkal nagyobb az ember mozgástere. Több szauna kabin van, nagyobb pihenőtér, valamint az udvar részen található egy melegvízes medence is, amit csak kizárólag meztelenül szabad használni.Színvonalas mindkét hely amúgy. Karosi is szép, rendezett, kultúrált. Ami sok embernek nem tetszik Karosban, hogy szint eltérés van a szauna világban. Azaz egyik szauna lent, a másik fent, valamint a gőz is fent található. Valamint az fura, ha valaki nem igényli a szeánszokat, akkor minek kell belefoglalni az árba.. belépő kb 10 ezer ft, ami tartalmaz 8 programot, de aki nem igényli az is teljes áron vásárolhatja meg a jegyet.. igaz, máshol ezekért mind fizetni kell. Annak jó, aki tényleg egy igazi szeász imádó, nekik sokkal kedvezőbb ebben az esetben
Büki szaunavilág sokkal nagyobb Karoshoz képest.
Mind 2 hely jó.
Amit nem javaslok az Kehida. Itt több, mint a fele nem tartja be a szabályokat.
Utolsó hétvégi alkalommal egy fiatalabb apuka karján ülve vitte be a gőzkabinba az ovodás korú lányát. Rengeteg a bikinis a lepedő alatt, valamint a merülőben és a pezsgőfürdőben is. Ami dühítő, hogy sokan amikor kijönnek szeánszkor.. lusták kivárni a sorukat a tusolónál, inkább bemennek a gőzkabinba slaggal leveretni magukat.
Igazi

Büki szaunavilág sokkal nagyobb Karoshoz képest.
Mind 2 hely jó.
Amit nem javaslok az Kehida. Itt több, mint a fele nem tartja be a szabályokat.
Utolsó hétvégi alkalommal egy fiatalabb apuka karján ülve vitte be a gőzkabinba az ovodás korú lányát. Rengeteg a bikinis a lepedő alatt, valamint a merülőben és a pezsgőfürdőben is. Ami dühítő, hogy sokan amikor kijönnek szeánszkor.. lusták kivárni a sorukat a tusolónál, inkább bemennek a gőzkabinba slaggal leveretni magukat.
Igazi
Mi is...
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Masszőrt/csontkovácsot keresek Szegeden vagy Kecskeméten.
Szombaton megy nagymeretü pasi vagy csinos pár a debreceni aqvaticum ba ??
Mi megyünk...
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
PÁROK/HÖLGYEK!
Aki nyitott péntek este Ráckevén a szaunaprogramon ismerkedni egy 30-as sráccal ,az keressen bizalommal !
Szimpátia és megbeszélés alapján víz alatti huncutkodás, simogatás, masszázs, érzéki érintések HETERO alapon! Kor nem számít, de az intelligencia , igényesség, diszkrécio elengedhetetlen!Jó szórakozást mindenkinek! Privátban írjatok kérlek!
Aki nyitott péntek este Ráckevén a szaunaprogramon ismerkedni egy 30-as sráccal ,az keressen bizalommal !

Jogos!
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 08:32

Ha egy ember naturista helyre megy, minek takargatja magát, naturista strandra se menjen. Kerekdombon is a legzavarobb az volt a legutóbbi ottjártamkor, hogy gatyába is beengedték a naturista esten a vendéget, akkor mitől naturista? Hiába lepedőbe volt az illető, de látható volt a nadrágja... Ráckevén pl péntek és vasárnap esti programokon ezzel nem annyira találkozom, ott tényleg naturisták vannak.
Sziasztok!
Holnap délután ki tárt velem az Egerszalóki Saliris szaunába?
Holnap délután ki tárt velem az Egerszalóki Saliris szaunába?
Ballószögre nem menne senki éjszakai fürdőzésre?
Sziasztok! Vasárnap estére keresek olyan párt vagy lányt akiknek lenne kedve egy masszázshoz és utána többhöz is. Részletek privát üzenetben.
Ha egy ember naturista helyre megy, minek takargatja magát, naturista strandra se menjen. Kerekdombon is a legzavarobb az volt a legutóbbi ottjártamkor, hogy gatyába is beengedték a naturista esten a vendéget, akkor mitől naturista? Hiába lepedőbe volt az illető, de látható volt a nadrágja... Ráckevén pl péntek és vasárnap esti programokon ezzel nem annyira találkozom, ott tényleg naturisták vannak.
Szigetszentmiklóson szívesen masziroznèk idősebb hölgyet. Relax, talp, svéd. Igény szerint extra is lehetséges.
Már mindent értünk.
(Ez egy válasz Thor888 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 06:55

Nyilván mivel itt irogatunk és nem vagyok álszent számítottam volna picit merészebb dolgokra is... De nem hogy merész, meg naturista sem volt
Nyilván mivel itt irogatunk és nem vagyok álszent számítottam volna picit merészebb dolgokra is... De nem hogy merész, meg naturista sem volt
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 06:47

De ha Te szaunázni mentél, szaunaestre, miért zavar, ha az emberek egy része a folyosón, lépcsőházban eltakarják magukat? A büfében meg kötelező is ilyenkor. Persze ha mondjuk a medencébe is úgy mentek volna, vagy fürdőruhában az nagyon gáz lenne.
De ha Te szaunázni mentél, szaunaestre, miért zavar, ha az emberek egy része a folyosón, lépcsőházban eltakarják magukat? A büfében meg kötelező is ilyenkor. Persze ha mondjuk a medencébe is úgy mentek volna, vagy fürdőruhában az nagyon gáz lenne.
(Ez egy válasz Thor888 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 06:24

Persze Fehérváron. A medencéket igen, de oda is úgy mentek be az emberek, hogy takargattak magukat.
Valaki ajánlhatna egy olyan naturista helyet ahol szabadabban az emberek!
Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal ismerkednék Közös programokhoz
Szervusz,
Tudom tőletek messze van, de kirándulásnak is jó. Szentesen minden második héten teljesen naturista szauna és wellness nap van a fürdőbe. Szállás is adott a fürdő mellett kőhazakban. (Ez egy válasz Thor888 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 06:24
Tudom tőletek messze van, de kirándulásnak is jó. Szentesen minden második héten teljesen naturista szauna és wellness nap van a fürdőbe. Szállás is adott a fürdő mellett kőhazakban. (Ez egy válasz Thor888 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze Fehérváron. A medencéket igen, de oda is úgy mentek be az emberek, hogy takargattak magukat.
Valaki ajánlhatna egy olyan naturista helyet ahol szabadabban az emberek! (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 03:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 03:12
Valaki ajánlhatna egy olyan naturista helyet ahol szabadabban az emberek! (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 03:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Székesfehérváron? A medencéket sem meztelenül használták az emberek?