Sziasztok érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez Zala vagy a környező megyékből . Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok!
7végén Demjénben pár vagy hölgy?
Priviben keressetek nyugodtan
7végén Demjénben pár vagy hölgy?
Priviben keressetek nyugodtan

Sziasztok!
Adatlap szerint keresem nyitott, igényes párok társaságát wellnessben történő ismerkedésre, víz alatti rosszalkodásra, erotikára, masszázsra, közös megegyezéssel akár többre is, kizárólag hetero alapon! Kortól függetlenül várom olyan szimpatikus párok megkeresését, akik élvezik a nudizást és az ebben rejlő izgalmakat és kedvelik a fiatal , masszírozni tudó srácokat
Diszkréció, igényesség, egészség adott és elvárt!
Adatlap szerint keresem nyitott, igényes párok társaságát wellnessben történő ismerkedésre, víz alatti rosszalkodásra, erotikára, masszázsra, közös megegyezéssel akár többre is, kizárólag hetero alapon! Kortól függetlenül várom olyan szimpatikus párok megkeresését, akik élvezik a nudizást és az ebben rejlő izgalmakat és kedvelik a fiatal , masszírozni tudó srácokat

Szóljatok,ha jön hozzánk szombaton valaki
Csak adatlapunk alapján ismerkedünk!
Mátrafüreden Avar hotelbe valaki esetleg ?
Sziasztok, igen van. Bad Schallerbach ban van egy remek fürdő illetve Sauna vilag
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 11:04

Sziasztok!
Esetleg tud valaki Ausztriában/németországban olyan Naturista szaunàt/fürdőt aminek van benti fürdő része is, mivel téli időszakban mennénk így olyat keresünk ahol a benti rész is elég nagy és használható fürdőzesre. Jakuzzi medencek stb..
Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg tud valaki Ausztriában/németországban olyan Naturista szaunàt/fürdőt aminek van benti fürdő része is, mivel téli időszakban mennénk így olyat keresünk ahol a benti rész is elég nagy és használható fürdőzesre. Jakuzzi medencek stb..
Válaszokat előre is köszönöm!
Ma ismerkedésre nyitott pár Bükfürdön?
Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demjénben a termál tó fürdőben.Fürdőzés,napozás,szaunázás,szex.Magas,sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Holnap (08.25. péntek) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Nem igazán
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:34

A Kecskeméti strand szaunát ismeri valaki?
Lehet ott ismerkedni?
Lehet ott ismerkedni?
A Kecskeméti strand szaunát ismeri valaki?
Lehet ott ismerkedni?
Lehet ott ismerkedni?
Sziasztok. Igen én ott leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:04
Törölt felhasználó (4686168)

Sziasztok! Jön innen valaki(k) kerekdombra hétvégén?
Masszázst vállalok teljes testest nem vagyok profi nincs végzettségem de nagyon szeretik ahogy csinálom házhoz megyek , párok hölgyek férfiak írjatok

Ma este?
(Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2023. 08. 23. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 16:59

Sziasztok!
A hétvégén Demjén Termáltó…
Este és éjszaka kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk!
(Csak pár!)
(Csak pár!)
Szombaton megy valamelyikőtök a magnumba? Tervezem hogy megyek az 50+-os jön be sajnálom hogy az úri ember nincs itt fent akivel jól elvoltam
Sziasztok!
(Csak pár!)
(Csak pár!)
Soproni partnerekkel smerkednék.