Ott lehet bármit is "elkövetni"?
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Saliris szaunavilágban egy kis játszadozás, ma délután?
Sziasztok!
Írj, ha jönnél ingyenes egész testes testmasszázsra. Tanulom és van masszázságyam.

Sziasztok! Utitársat keresek hölgy személyében, aki velem tartana Ciprusra 08.22-08.29 között! A szállást és a repülőjegyet én állom. A szállás egy apartman Aiya Napa belvárosában. Aktív utazást szeretnék, sok fürdéssel, kirándulással quaddal! És persze sok erotikával extrém izgalmas helyeken smile wink
Magyarhertelend ma? Párok valaki jön?
Déltől lent leszünk.

Jol nezel ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 06:06
Törölt felhasználó (4716111)

Sziasztok!
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra smile Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal smile
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól smile Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
A mai vagy holnapi napra keresek Linz es Passau környékéről keresek legfőbképp bi pasit vagy párt “minden” jóra smile Természetesen ez megbeszélés kérdése hogy ki meddig megy el, és mi fér bele.
Rólam amit érdemes tudni: helyesnek mondott, tetovált fiatal, sportos testfelépítésű, izmos srác vagyok tele kivancsisággal illetve bátorsággal smile
A partnerektől nem várok el többet mint magamtól smile Ha felkeltettem az érdeklődésedet ne habozz, keress meg privát üzenetben
Egerszalókon ma Saliris fürdőjében valaki-k ismerkedési szándékkal?
Ma voltunk
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap Magyarhertelend, párok valaki?
Ma estére keresek hölgyet aki Leander Kills koncertjére elkísér. Utána szaunázás nálam.
Sziasztok valaki Kehidakustányba ?
Szia, itt vagyok!
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2023. 08. 12. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma estére hölgyet keresek aki jártas a szauna világában.
Ma estére hölgyet keresek aki jártas a szauna világában.
Sziasztok,
masszírozára keresek jelentkezőt Balatonberényben.
masszírozára keresek jelentkezőt Balatonberényben.
Sziasztok! Én itt vagyok a Termál panzióban!
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Karcagon masszázs hölgyek párok pasik számára díjmentesen.
Sziasztok Egerszalók Thermal Park szállodában van esetleg valaki?
Sziasztok!
Sziasztok!
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Magnum saunát mennyire ajánlanátok vagy a sauna 69?