Nem igazán
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:34

A Kecskeméti strand szaunát ismeri valaki?
Lehet ott ismerkedni?
Lehet ott ismerkedni?
A Kecskeméti strand szaunát ismeri valaki?
Lehet ott ismerkedni?
Lehet ott ismerkedni?
Sziasztok. Igen én ott leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:04
Törölt felhasználó (4686168)

Sziasztok! Jön innen valaki(k) kerekdombra hétvégén?
Masszázst vállalok teljes testest nem vagyok profi nincs végzettségem de nagyon szeretik ahogy csinálom házhoz megyek , párok hölgyek férfiak írjatok

Ma este?
(Ez egy válasz Négyigenre üzenetére (2023. 08. 23. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 16:59

Sziasztok!
A hétvégén Demjén Termáltó…
Este és éjszaka kedves intelligens párral szívesen ismerkednénk!
(Csak pár!)
(Csak pár!)
Szombaton megy valamelyikőtök a magnumba? Tervezem hogy megyek az 50+-os jön be sajnálom hogy az úri ember nincs itt fent akivel jól elvoltam
Sziasztok!
(Csak pár!)
(Csak pár!)
Soproni partnerekkel smerkednék.
Igényes párnál szívesen masszírozok. Utazni tudok.
https://www.therme-erding.de/therme-sauna/vitaltherme-saunen/
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 11:04

Sziasztok!
Esetleg tud valaki Ausztriában/németországban olyan Naturista szaunàt/fürdőt aminek van benti fürdő része is, mivel téli időszakban mennénk így olyat keresünk ahol a benti rész is elég nagy és használható fürdőzesre. Jakuzzi medencek stb..
Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg tud valaki Ausztriában/németországban olyan Naturista szaunàt/fürdőt aminek van benti fürdő része is, mivel téli időszakban mennénk így olyat keresünk ahol a benti rész is elég nagy és használható fürdőzesre. Jakuzzi medencek stb..
Sziasztok!
Szeptember 2-3 Mórahalom.
Mi lesz a program?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:04
Törölt felhasználó (4686168)

hölgyet keresek aki masszírozna...
Ma este pár akinek volna kedve ismerkedni Egerszalók nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál tófürdő korona borháznál?
sziasztok fehérvári 46 éves hetero férfi keres nőt fürdőzésre , kiránduláshoz Bátran írjj
Sziasztok!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...
Szép napot!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...

Szép napot!
Bükfürdön lesz a hét folyamán ismerkedésre nyitott pár?
Nem lesz esetleg a szerdától pár a Mezőkövesdi Zsóry fürdőben?