Holnap estére egy nőt és/vagy egy férfit bevállalunk masszázsra a párommal Nagykanizsán. Fényképes jelentkezést kérünk. Tehát a prioritás:Hölgyek--párok---férfiak. Gondolom férfiak fognak csak jelentkezni,egyikőjük jöhet majd. Tehát esti órákban,masszázs+minden földi jó.
Budapesten ma valaki? Pár is ok. Helyem van, de tudok menni is.
Masszíroznék hölgyet,párt!
Elmentem a magnumba 1. Alkalommal nem csalódtam kellemes hely találtam egy türelmes nem nagy farkú urat aki bevezett elvette a szüzességem remélem olvassa nagyon jó volt megyek majd még
Sehol egy ffi masszőr? Veszprém Balaton Fehérvár kke?
Sok mindenki lesz...
(Ez egy válasz Tributestar üzenetére (2023. 08. 09. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez minket is érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 18:25
Törölt felhasználó (4708621)

Üdv!
Valaki tudja Demjén-be hogy kell kérni a jegyet,hogy éjszakaiba el lehessen vonulni kis előjátékra?
Kül vagy beltérben megoldhatóbb?
Valaki tudja Demjén-be hogy kell kérni a jegyet,hogy éjszakaiba el lehessen vonulni kis előjátékra?
Kül vagy beltérben megoldhatóbb?
O fata dornica de o partida azi la spa Miskolc
Szia, hol is van ez?
Sziasztok . Tiszakécskén valaki?

Sziasztok. Tudtok olyan masszazs studiot, vagy szallodat ahol a masszor valalna ( persze nem ingyen ) nonek erotikus masszazst ? vagy csak siman happy finish-el fejezne be. Nem lakasban dolgozo onkentesekre gondolok. Koszi
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Kedden hp-al ismerkednék a Palán....
Veszprém Székesfehérvár Balaton keresek igényes ffi Masszőrt aki full teljes testet csinál! Irj privatban
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jó éjszakai fürdőzést
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 20:49
Törölt felhasználó (4709577)

Ma valaki Demjén éjszakai?

Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ma valaki Demjén éjszakai?

Jó volt ma Hertelenden..