Szombaton Magyarhertelend!

Sziasztok. Vasad, Nádas wellness-ről vélemények? Ha jól tudom, a szauna résznél ki van írva, hogy textilmentesen lehet használni és felnőtt belépés van.
Megnézném a helyet.
Megnézném a helyet.
Sziasztok! Péntek este a sauna 69 be párral ismerkednénk
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson hölgyet vagy párt masziroznèk otthonában. Keressetek bizalommal.
Németországban, Ausztriában ugyanígy megnéznek, végigmérnek a párosok, gyakran a hölgy tagok is. Ahol a ruhátlanság alap, ott elkerülhetetlen. Az ősszel egy pénteki és három vasárnapi látogatásomkor egyébként nem tapasztaltam ilyet. Persze kérdés, hogy valaki szaunázáshoz társaságot keres vagy az "elbeszélések" alapján nézelődni akar?
22-23-an mennek a Magnumba (meg soha nem voltam) esetleg volna valaki aki Miskolc kornyekerol jonne?
Privatba...
Privatba...
Sziasztok! Amatőr, de lelkes masszőrként hölgyek erotikus masszírozását vállalom
Ma este jön valaki a Magnumba? Nézzük ott a meccset! Nagy led tv van. Félidőben leszophatlak, meg is baszhatsz ha akarsz. De, lehet közben is. Inkább idősebbekre, nagyon macisokra bukom.
Lelkes amatőrként masszíroznék. Helyem sajnos nincs. Bp+50 km
Sziasztok Magyarhertelenden szokott járni valaki?
Sziasztok, érett molett párhoz csatlakoznék kellemes időtöltéshez Zala megyébe, kedves diszkrét pasi vagyok
Valószìnű, hogy az egyedül álló téveszti meg őket, mivel az egyedülálló pasik nem szoktak ilyenek lenni
Amúgy ha egy pár stiröl az már jobb lenne? Mert itt úgy érzem nem azzal van a baj, hogy néznek titeket mint a szurikáta, hanem hogy olyanok akiket Ti nem kerestek
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 22:41

Van de pont a magányos pasik tömkelege miatt egyre kevesebben. Kicsit kedv romboló, ahogy körbeülik a párokat és tekintgetnek, mint a szurikáták.
Szilveszterkor 12.29.-01.01. között valaki Penészleken a Ligetalja Thermal Hotelben?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Decemberben Makón? Pár, hölgy?
Sziasztok! Ma kehidán pasi szauna?
Szombat este jön valaki a fehérvári Árpád fürdöbe? Pár, pasi?
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Szia!pontosítsunk!
(Ez egy válasz kukispapa üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 18:21

Holnap 14 óra körül Magnumba valaki aki szopatna esetleg még is dughat.
Üdv. Dec. 18 vasárnap Allure Healthy Hotel Eger. Párommal megyünk. F35/L33. Esetleg lessz valaki?