Kedves Hölgyeim! Kinek lenne kedve egy izgalmas erotikus masszázshoz, fogadni utazni tudok!? Tapasztalt okleveles masszőr vagyok aki akár többre is megkérhető kellő szimpátia esetén!
Mai nap,ebéd után egy kis wellnesst tervezek..

Szia! Ismerkedos a hely?
(Ez egy válasz Antonioo üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kerekdombon is lesz hasonló rendezvény, az nem annyira zsúfolt.
(Ez egy válasz toggo üzenetére (2025. 02. 11. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 15:09

Sziasztok! A szombat esti ballószögi naturista szaunaprogramra jön innen valaki?
Oriental Spa vagy Aquaworldben most hölgy vagy pár aki pasit keres
Sziasztok! A szombat esti ballószögi naturista szaunaprogramra jön innen valaki?
Sziasztok, ingyenes egész testes sport vagy relax masszázsra keresek sportos alanyt. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj, ha jönnél akár már ma napközben.
Helyszín: Budapest 13. Ker
Helyszín: Budapest 13. Ker
Sziasztok! Kinek lenne kedve egy közös szaunához és egy masszázshoz? Párok és lányok jelentkezését várom.
Sziasztok Holnapi napon Bük szaunàban töltöm napom . Szeretnék kalandozni.
Ma estére vagy holnapra keresünk adatlapunk szerinti pasit aki masszázsban részesítené hölgytagunkat. Dugás nem, de a hálás kielégítés viszonzásul garantált. Csak privát üzenetre reagálunk.
Sziasztok, mi holnaptól 1hétig Hévízen leszünk. Mindennap du. ott leszünk a wellness részlegben. Főleg a textil mentes szaunában. Aki szeretné, ismét elcsábíthatja a páromat. Kedvesen kezd hozzá, és minden jóban részed lehet.
Szerdán este nudista szaunában leszek , yzívesen kinyalok ott egy nőt

A héten valamelyik délelőtt Szalókon aSalirisbe ismerkednék
Sziasztok! Holnap délután valaki Magyarhertelenden?
Mi két hete hétfőn voltunk,hála istennek nem voltak sokan délelőtt.Párom a pihenőben kapott egy olajos masszást,végén extrával.Rajtunk kívülegy 55 körüli pár volt csak a pihenőben.A hölgy azért láthatott valamit,a férje horkolt!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 18:24

Hát a mai napon ellátogattam az Esztergomi aquasziget Fürdő be.Idáig ugye 3 ba .jártam .Komáromi Brigecio, Ráckevei Aqvaland, Esztergom I volt ma.Ráckevén a Thermál víz az nagyon jó,szauna az a nullával egyenlő.tömegnyomor van.soha többé.Komáromi az jó Ha a naturista szaunàt nézem Esztergomi a győztes.Vdak vasárnap onként megyek hogy összehasonlitsam.Mindenesetre idáig az a véleményem hogy a magyar nép még nagyon gyerekcipőbe jàr a naturista szaunàzas szempontjából.
Áztatás*
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 11:27

Holnap vagy csütörtök kora reggel fürdő latogatas altatás valaki??? Bp
Holnap vagy csütörtök kora reggel fürdő latogatas altatás valaki??? Bp
Harkányban most szombaton éjjeli fürdőzés lesz...jön/jönnek valakik? Szívesen csatlakozok...
Sziasztok!Egerszalok Salirisben a heten ,par,holgy,aki ismerkedne,40es igenyes,sportos pasi.irj privatban,koszi.
Ezzel teljesen egyetértek!! A mennyiség a minőség rovására ment. Szerintem elvárható lenne, hogy a szeánszok között a lepedőt kicseréljék, hogy ne az előző csapat által összeizzadt rongyra üljek le. Legutóbb konkrétan büdös volt, ami elég undi, és elveszi az ember kedvét. Erre egy kicsit több figyelmet fordíthatnának.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)