Sziasztok ! Febr 12-15 között a mórahalmi fürdőben wellnessezünk. Szívesen ismerkedünk adatlapunk szerint .
Sziasztok!
44 éves Szegedi férfi vagyok. Szimpatikus hölggyel illetve párral ismerkednék svéd vagy jóni masszázs céljából.
Baráti alapon masszírozni ... esetleg nézném a párt szex közben vagy akár besegítenék az elképzeléseitek szerint.
Ideális kapcsolat hosszú távú és baráti alapon működhetne nálam, ( természetesen akár alkalmi jelleggel is)
Helyem csak ritkán van ezért legfőképp olyat keresek aki fogadni is tudna.
Diszkrét, megbízható férfi vagyok.
44 éves Szegedi férfi vagyok. Szimpatikus hölggyel illetve párral ismerkednék svéd vagy jóni masszázs céljából.
Baráti alapon masszírozni ... esetleg nézném a párt szex közben vagy akár besegítenék az elképzeléseitek szerint.
Ideális kapcsolat hosszú távú és baráti alapon működhetne nálam, ( természetesen akár alkalmi jelleggel is)
Helyem csak ritkán van ezért legfőképp olyat keresek aki fogadni is tudna.
Diszkrét, megbízható férfi vagyok.
Február 10- ikei hétvégén Lentibe leszünk!
58éves pár vagyunk, egy kellemes estére keresnénk párt vagy pasit a környékröl!
Nem mindenáron!!!
58éves pár vagyunk, egy kellemes estére keresnénk párt vagy pasit a környékröl!
Nem mindenáron!!!
Sziasztok!
A hétvégét (febr 3-5) Zalakaroson a Radisson hotelben töltjük.
Úgy tervezzük, hogy sokat leszünk a fürdőben, annak szaunavilágában és ott szívesen ismerkednénk szimpatikus, hozzánk hasonlóan szexcentrikus párral, párokkal.
A hétvégét (febr 3-5) Zalakaroson a Radisson hotelben töltjük.
Úgy tervezzük, hogy sokat leszünk a fürdőben, annak szaunavilágában és ott szívesen ismerkednénk szimpatikus, hozzánk hasonlóan szexcentrikus párral, párokkal.
Upsz, mi febr. 10-12 között leszünk az Azúrban. Akkor esetleg valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 12:25
Törölt felhasználó (4049922)

Február 7-8 lesz valaki Siófokon Azúr hotelban?
Páromnak szeretnék meglepetést Valentinnapra.. Valakinek valami ötlete ahol esetleg lesz valami speciális Valentin napi program?

Hétvégén Egerben megyunk wellneszezni.
Szívesen ismerkednenk szimpi parral esetleg szóló fiúval is
Szívesen ismerkednenk szimpi parral esetleg szóló fiúval is
Jó volt ma Esztergom.Nyugis!

Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Bükfürdőn biszex pár vagy jó méretű bi pasi? Február 5-7 ig.
Február 7-8 lesz valaki Siófokon Azúr hotelban?
Mosonmagyaróvár mellett erotikus masszázs
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz..

Sziasztok! Ma Békéscsaba környékén igényes párt kényeztetnék. Finom masszázsban is részesítenélek titeket, ha szeretnétek. Helyem van, de utazni is tudok. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Ha lenne kedvetek egy kis szórakozáshoz ma délután, vagy este, akkor írjatok privátba!
Szép napot mindenkinek. Keresném azt a hölgyet aki most 28-án szombaton a Mórahalmi szaunában az utolsó felöntésnél oly csodás dolgot nyújtott. Egy darabig a párja is bent volt. Majd a jeges lehűtéskor is csodás látványt nyújtott. Azt a kellemesen tetovált mellét megint közelről érzékelni,ohh. Ha lehet...
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Sziasztok! Ma a Magnumba lesz nyílt nap?
Sziasztok! Lesz ma este valaki a Visegrád termál hotelben?
Békéscsabán férfiaknak masszázst vállalok!
Ma, vagy a héten valamikor (napközben, vagy este) tervez naturista szaunázást csinos Nő, Pár? Bp környéke. Csatlakoznék.