Sziasztok
Augusztus elején tervezem hogy Sárvár szaunát meglatogatni egy hölgy ismerőssel.
Érdemes menni ilyenkor?
Vannak azért mások is.
Vagy hová érdemes menni ahol meztelenül lehet szaunazni és vannak párok hölgyek.
Augusztus elején tervezem hogy Sárvár szaunát meglatogatni egy hölgy ismerőssel.
Érdemes menni ilyenkor?
Vannak azért mások is.
Vagy hová érdemes menni ahol meztelenül lehet szaunazni és vannak párok hölgyek.
Bükfürdő Sárvár valaki?
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.

Mezőkövesd wellnessben valakik esetleg?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok Balatonberényben vagy Zalakaroson holnap valaki?
Ma délutánra Vas megyéből utazni tudó hölgyet keresek aki eljönne nudizni. Többit privin.
Sziasztok! A hőség ellenére tervezi pár a Ráckevei szaunaestet?
Zalakarosba párokkal ismerkednénk!
Klau & Peti

Magamnak keresek masszőrt hétfőre Bük vagy Sárvár környékén.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Holnap Szalókon a Salirisbe a nudiszaunában ismerkednék
Augusztus 12 től Lotus Hévíz...vki esetleg párok?
Sziasztok! Masszázst kedvelő lánnyal vagy párral ismerkednék!
Zalakarosba párhoz mennénk!
találkozni, ismerkedni, vagy akár szóbára is

Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Masszírozok Mosonmagyaróvár környékén igényes környezetben képzett masszőrként.
Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?
Aqua world ben lany vagy par valamikor?
Csütörtök délután, este felé helyell rendelkező masszőrt keresünk. Budapest vagy Érd környékén.