Sziasztok,
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok,
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok! Budai fiatal pár sportos férfi tagja Pest megyében wellnesssezéshez, szaunázáshoz, masszázshoz keres olyan párt, aki szereti a meztelenkedést és hölgy tag szereti illegetni magát idegen férfiak előtt. Ha úgy alakul, szívesen nézlek/nézünk Titeket szex közben, esetleg simogatással, izgatással, masszazzsal kedvesekedem a hölgy részére.
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában

Ráckevei fürdőben valaki hely van szállásal is akár
Sziasztok!
Holnap (27.-én) este elmegyünk Demjénbe kipihenni a vendégségek és bejgli okozta traumát!
Valakik terveznek hasonlót oda?
Beszélgetés, ismerkedés és amihez kedvünk van
Üdv: Mi
Holnap (27.-én) este elmegyünk Demjénbe kipihenni a vendégségek és bejgli okozta traumát!

Valakik terveznek hasonlót oda?
Beszélgetés, ismerkedés és amihez kedvünk van

Üdv: Mi
Izgis, igen
Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész
Nem kell előre bejelentkezni, a belépő meg pár ezer forint.
Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van. (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 11:56

Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész

Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van. (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon izgis helynek rűnik! Merre van? Milyen feltételekkel lehet oda menni ezeken a napokon?
Normális férfi masszőrt keresek a Dunántúlon max Budapesten aki rendelkezik végzettséggel és normálisan végzi a masszázst masszázs ágyon kérlek írj privátban köszönöm szépen
Sziasztok! Valaki aki volt már a Magnum szaunában, megosztaná velem a tapasztalatait privátban? Részletesen érdekelnének a történetek.
Sziasztok!Tisza tónál pár akinek volna kedve pár órás lazuláshoz,autóban, vagy nudis termál fürdőzés-Magas sportos nagy méretű pasival.
Sziasztok Zala Vas megyéből párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok akit izgat még a kukkolás többes szex
Sziasztok!
Holnap kehidakustany furdoben
Vagy akar a kornyeken holgyek parok aki masziroztatna?
Holnap kehidakustany furdoben
Vagy akar a kornyeken holgyek parok aki masziroztatna?
Makón pár, hölgy?
Nagyon izgis helynek rűnik! Merre van? Milyen feltételekkel lehet oda menni ezeken a napokon?
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 01:07

Akit érdekelhet (egyben frissítve a bejegyzésem a témában): Magnumban a legutóbbi vegyes napon látványosan megugrott a párok száma a korábbiakhoz képest, 15-20 körül lehetett már, és a többségük elég aktív is volt.
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este).
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este).
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak
Akit érdekelhet (egyben frissítve a bejegyzésem a témában): Magnumban a legutóbbi vegyes napon látványosan megugrott a párok száma a korábbiakhoz képest, 15-20 körül lehetett már, és a többségük elég aktív is volt.
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este). (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 14:28
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este). (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam erről elég részletesen, a hozzászólásaim között megtalálod.
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.)
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.)
Sziasztok! Megmasszíroznék Gyulán pihenő párt. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Esetleg Hajdúszoboszlóra jön valaki mostanában pihenni?
Sziasztok! Masszáshoz? Intimmasszáshoz? Használ valaki olivaolajat? Nektek bejön?