Sziasztok! Hètfőn, kedden, szerdán Szegeden a napfènyfürdőben bisex uni sràc titokban ismerkedne!
Sziasztok!
Holnap a Kecskeméti fürdő termál medencéjében lesem a tekintetet, hogy kiben van egy kis "melegség"!
Holnap a Kecskeméti fürdő termál medencéjében lesem a tekintetet, hogy kiben van egy kis "melegség"!
Pest környékén masszíroznék hölgyeket, párokat otthonukban, megbeszélés szerint csak amit szeretnétek.
Rutinos, képzett, jókezű, ápolt.
Rutinos, képzett, jókezű, ápolt.
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok ! Sárváron keresek biszex ffi. partnert !
Holnap vagy holnap után Balaton körül valami program?
Hölgy vagy pár társaságát keresem, 179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban
Hölgy vagy pár társaságát keresem, 179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban
Holnap vagy holnap után Balaton körül valami program?
Írj privátban
Írj privátban
Masszőr házhoz megy Karcagon hölgyek párok?
Bi pasi a Gyulai strandon?
Sziasztok! Hölgynek szívesen csinálok érzéki erotikus intim masszazst akár a parja jelenlétében is illetve vele.
Sziasztok!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Sárváron van valaki a szauna részlegen?
Ballószögön ma este párok?
Masszázst vállalok férfiaknak!
Most hétvégén? Makón és környékén valaki, valakik?
Sziasztok…
Esztergomi Aquasziget? Mai nap?
Hölgy,illetve párok privát üzeneteit preferálnám

Esztergomi Aquasziget? Mai nap?
Hölgy,illetve párok privát üzeneteit preferálnám

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok holnap napközben megy valaki Ráckevère?
Gyere Ráckevére, izgalmassá teszem, 30-as sportos pasi vagyok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 07:57

Sziasztok! Péntek estére progit keresek,ráckevei textilmentes kicsit uncsi mostanában...valakinek más nem túl messze?