Budapesten szaunáznánk jókèpű fèrfivel..
Ráckeve környéken valaki hely van
Sziasztok, mi biztos megyünk Ráckevére sajnos nem vagyunk potenciális partnerek, mert a hölgy tag kifejezetten férfi párti
(Ez egy válasz Coupleshare üzenetére (2022. 07. 05. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 22:58

Ezen a pénteken Ráckevei szaunát tervezünk. Mennyire látogatott mostanában péntekenként? Mennyire ismerkedős a hely?

Lentebb olvasva és abból a néhány levélből ami érkezett azért a 70-80 fő nem kevés egy egy este. Abból azért megeshet, hogy néhány ember egymásra talál
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 08:47

Nyáron jóval szerényebb a létszám, nagyjából fele. Még úgy sem várható tömeg, hogy a szerdai szaunaestet pihenőre küdték őszig. Ismerkedni 2 ember is elég, csak kezdeményezni kell, de ha visszaolvasod ezt a topicot, a többség utána próbálkozik, a helyszínen nem mer.
Ma a Magnumba valki?
Nyáron jóval szerényebb a létszám, nagyjából fele. Még úgy sem várható tömeg, hogy a szerdai szaunaestet pihenőre küdték őszig. Ismerkedni 2 ember is elég, csak kezdeményezni kell, de ha visszaolvasod ezt a topicot, a többség utána próbálkozik, a helyszínen nem mer.
(Ez egy válasz Coupleshare üzenetére (2022. 07. 05. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 22:58

Ezen a pénteken Ráckevei szaunát tervezünk. Mennyire látogatott mostanában péntekenként? Mennyire ismerkedős a hely?

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Lingam masszázsra hozzáértő szakembert keresek Nagykanizsán vagy környékén.
Holnap a Magnumba megyek 13 órától kb 16 ig. Ha valaki csatlakozna jó lenne.
Holnap délutàn. 13:00 körül az esztergomi élményfürdőben ismerkednék..
îrj pm.

Sziasztok.Pècsen lingam masszázshoz èrtő,megbízható,diszkrét,csinos hölgyet ismer valaki esetleg tudna ajánlani?Priviben Köszi
Érdeklődöm a TANTRA masszázs iránt. Ismer-e valaki olyan férfi masszőrt, aki ezt végzi. Szívesen kipróbálnám. Esetleg ha van itt valaki, aki ezzel foglalkozik, vagy elérhetőséget tudna adni azt megköszönném.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Mórahalom!!!
Augusztus első hetén egy szimpi pár???
Augusztus első hetén egy szimpi pár???
Mórahalom!!!!
Augusztus első het
Augusztus első het
Sziasztok. Párként mennénk le holnap este a Glory -ba. Ferfi 30 nő 32, sportos.
Egyenlore teljesen ismeretlenek vagyunk ebben a swinger világban. Tud valaki infot a helyrol ? Eloszor mindenkepp csak ismerkednenk a helyzettel, néznénk más párokat illetve minket is szabad nézni, szégyellosek nem vagyunk de egyenlore nem wngedunk be senkit. Mit gondoltok igyis van ertelme lemenni ? Vagy esetleg mas helyet tudtok holnap estere ajanlani. ? Minket izgat ha neznek, is mi is szivesen nezunk mast , de egyenlore ink nem csatlakoznank. Illetve van e valamilyen etiket hogy kit szabad es mit nem ?
Koszi az infokat
Egyenlore teljesen ismeretlenek vagyunk ebben a swinger világban. Tud valaki infot a helyrol ? Eloszor mindenkepp csak ismerkednenk a helyzettel, néznénk más párokat illetve minket is szabad nézni, szégyellosek nem vagyunk de egyenlore nem wngedunk be senkit. Mit gondoltok igyis van ertelme lemenni ? Vagy esetleg mas helyet tudtok holnap estere ajanlani. ? Minket izgat ha neznek, is mi is szivesen nezunk mast , de egyenlore ink nem csatlakoznank. Illetve van e valamilyen etiket hogy kit szabad es mit nem ?
Koszi az infokat
Mi volt a gond?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 07. 02. szombat 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Ma délután Makón? Hölgy, pár?