Hölgyeim Nyéki nudi tópart napozás kikapcsolodas ismerkedés? Szoba is van ha megpihennél zuhanyzási lehetőséggel,. Autó van hozlak viszlek. Írj bátran és élvezd velem a nyarat..
debrecenben mélytorkoznék ,tövig, végig ,mélyen. dugható vagyok.
Sziasztok !
Szekszárdon ma este van valaki aki tud masszírozni és benne lenne kellemes masszázsban ? Válasz privátba várom.
Szekszárdon ma este van valaki aki tud masszírozni és benne lenne kellemes masszázsban ? Válasz privátba várom.
Sziasztok párral ismerkedünk barátkozunk
bármelyikben csak meglehet keresni a megfelelö helyet
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnapi napon (szerdán) nap közben valakinek lenne kedve Harkányban együtt szaunázni?
Sziasztok! Valaki tud ajánlani olyan helyet ahol ha úgy alakul párom 3asban is vagy akár privatban én néznem kenyezettenk ilyen helyen ?!
Nem összehasonlítható a két hely. Sopronból közelebb van Bükkfürdő, járjatok oda. Árban kb. ugyanarra jöttök ki.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 19:32

Sziasztok.Szeretnénk érdeklődni hogy textilmentes esti szaunázásra Sárvárt vagy Bükfürdőt ajánljátok?
Köszi a választ,Sopronba költözünk, akkor ki próbáljuk mindkettőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 19:51
Törölt felhasználó (4670604)

Nekem Sárvár jön be…jobban…Igazából nem távolságra van egymástól a két fürdő,szóval ha a helyetekben lennék és több napra terveztek,próbáljátok ki ezt is,azt is…
Nekem Sárvár jön be…jobban…Igazából nem távolságra van egymástól a két fürdő,szóval ha a helyetekben lennék és több napra terveztek,próbáljátok ki ezt is,azt is…
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 19:32

Sziasztok.Szeretnénk érdeklődni hogy textilmentes esti szaunázásra Sárvárt vagy Bükfürdőt ajánljátok?
Szia!Meddig lesztek ott?Írj privát!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 05:42

Sziasztok szívesen ismerkedünk 17 től Hévízen pihenünk írjatok keresetek bátran
Békéscsabán masszázst vállalok lakásomon
Ma voltunk a sárvári szaunában. Késő délután egy fekete hajú, vékony csajszi is bent volt (és sokan mások). Egy kis idő után a felső padról lejött az alsóra és úgy ült le pont velem szemben kis terpeszben, hogy a talpát felhúzta a padra. Totál lehetett látni mindent. Szép puncija volt!
. Köszönöm neki a látványt!

Egy jó masszázst elfogadnék ma este. Írjon ha valaki vállal ilyet.
Sziasztok! Ma este valaki egy masszázs? Helyem van.
Ma este demjeni éjszakai fürdőben, hölgy, pár aki egyedülallo pasit szeretne.
Ma este Aqualand (Ráckeve) valaki?
Sziasztok szerda valaki Martfű vagy Tiszakécske?