Tölti valaki a húsvétot Bükfürdőn? Írjon üzenetet nyugodtan ha valaki igen.
Szaunázáshoz keresünk partnereket párokat
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Üdv! Mától négy napig Harkányban az Átrium hotelben leszünk! Esetleg lesz pár, akivel ismerkedhetnénk?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Miskolc,Eger van tervben
(Ez egy válasz littlebrown üzenetére (2022. 04. 13. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !Májusban ki merre lazul?Párok ?

Sziasztok én itt lakom
(Ez egy válasz ANGAB üzenetére (2022. 04. 12. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot

Sziasztok! Vasárnap jön valaki Ráckevére?
Sziasztok péntekre keresnénk Bér település és környékén olyan masszőrt aki fogadni tudna max 40 kor ig.
Sárvár környéki termálozáshoz 04 16-1 bevásárlás hölgyeket vendégül látnánk.Mi Győrböl indulunk értetek menénk.
Sziasztok ma siklóson lenne pár aki ismerkedne parral?
Jaszbereny kornyeken van valami?

Sziasztok! Ma Komáromban naturista szauna 13:00-tól.A szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok! Borsod megyében keresünk gyakorlattal és hellyel rendelkező masszőrt. Max 40 éves kor az elképzelés, ha lenne ilyen itt üzenetben megtalálhatóak vagyunk!
Sziasztok! Ráckevén az Aqualandben, de akár a Duna Relax Event hotelben, nem feltétlenül itt üdülő,hanem akár a környékről érkező, pár, férfi,nő lenne, aki/akik kacérkodnának kicsit? Közeliek vagyunk, így elég rugalmasak vagyunk akár. Általános férfi túljelentkezés miatt, hangsúlyoznám, hogy átlagosnál intelligensebb, igényesebb párként érdeklődünkÁtlag+. 10 centinél, többet jelent adott esetben az átlag+ 10 iq. Privatban várom a jelentkezéseket, konkrét jelentkezés esetén egyeztetek a feleségemmel, es, ha azt mondom x idoben itt, ott, mi ott leszünk.
Jó keresgélést nektek
Jó keresgélést nektek

Sziasztok! Április 22 péntek este ráckevén szauna esten leszünk 48 éves seximádó Párommal! Szívesen ismerkednénk Párokkal. Akiket érdekelne privátba írjon! Üdv: Z@É
Húsvétkor Makón? Hölgy, pár?
Kedden-szerdàn készül valaki szaunàzni Egerben és környékén?