Párt, házaspárt, akit vendégül láthatok nyiregyen, s élményfürdözni szaunázni tudunk együtt itt tudnak aludni szállás is ok. pirivre
Március 11-től készül valaki a sárvári Spirit Hotelba? Szívesen ismerkednénk!
Sziasztok.Sárvár vagy Kehida szauna jobb?
Sziasztok pár vagyunk most szombat kora reggel keresünk pasit Hatvan, Gödöllő, Dunakeszi és környéke párt pasit csajt helyed legyen vagy motel hotel apartman viber is legyem
Holnap, azaz pénteken Ráckevén párokkal, esetleg szóló pasival szívesen ismerkednénk. Szállásunk van a kempingben, ott akár bármi történhet, ha úgy alakulnak a dolgok. Üzit priviben

Sziasztok! Szombatra keresünk egy csinos bi hölgytagú párt, wellnessezésre, kölcsönös szimpatia esetén párcserés szexre, utazás nem gond!
Holnap Celldömölk, Vulkán fürdő?
Hévíz Zalakaros esetleg környéken egy érett pár akit kukkolni lehet?
március 10töl 13ig Komáromba leszunk.Páral bi férfival ismerkednénk hely legyen.
Sziasztok! Márc 12-15 között Bikalon leszünk. Szívesen ismerkednénk párral! Talán lesz innen ott hasonló pár aki ismerkedne.
Sziasztok szombaton párral szívesen mennénk esetleg fürdőbe Budapesten! Kis kaland reményében! Csak párral!
Sziasztok,
Budapesten az Oriental Spa naturista reszlegebe szokott jarni valaki?
Budapesten az Oriental Spa naturista reszlegebe szokott jarni valaki?

Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok.... smile
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok.... smile
Szombaton Magyarhertelenden ismerkednénk!
Sziasztok!
Van ma Zalakaroson pár innét, akihez becsatlakozhatna egy 40-es ffi?
Van ma Zalakaroson pár innét, akihez becsatlakozhatna egy 40-es ffi?
Ma este Ráckevére jön pár esetleg ?
Sziasztok 35/41par vagyunk 2022.02.05.szombat kora reggelre keresünk párt, lányt, pasit, helyünk nincs. Hatvan, Gyöngyös, Aszód, Gödöllő vonzás körzetből
Mi megyünk!
Sziasztok holnaptol a Duna relax hotelben leszünk

Párt, házaspárt, akit vendégül láthatok nyiregyen, s élményfürdözni szaunázni tudunk együtt itt tudnak aludni szállás is ok. pirivre