Szaunázás, Masszázs, Wellness
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Szaunázunk, Wellnesslejünk együtt.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 623 624 625 626 627 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#519   2022. 02. 05. szombat 12:40
X Törölt felhasználó (4575972)
Sziasztok. A mai nap folyamán programot keresek Kecskeméten.
#518   2022. 02. 05. szombat 11:23
szexifiu80 szexifiu80
Sziasztok! A Jövőhét végén Valentin-nap lesz amit már jópár éve egyedül töltök! Most ezen szeretnék változtatni. Keresek egy olyan lányt, hölgyet, asszonyt aki szintèn egyedül töltené a szombat estét és szívesen kimozdulna picit! A sárvári fürdőben éjszakai fürdőzés lesz, ide szeretnék meginvitálni valakit! Hozlak-viszlek és persze a költségeket mint egy valós kapcsolatban én rendezem! Akár egy vacsorára is beülhetünk előtte-utána, de semmi sem kötelező, ha csak egy jót beszélgetünk miközben áztatjuk magunkat, már megérte. Privát üzenetben várom a megkeresést kizárólag hölgyektől! További szép napot
#517   2022. 02. 05. szombat 09:12
tiesmi tiesmi
Sziasztok!
Ma délutáni szaunás fürdős programhoz keresünk egy kedves intelligens alapból hetero párt.
Ismerkedés beszélgetés, szimpátia esetén sok mindenben benne lennénk!
#516   2022. 02. 04. péntek 21:50
Sportosferfias Sportosferfias
Békéscsaba férfiaknak masszázst vállalok.
#515   2022. 02. 04. péntek 20:54
kivancsiparos89 kivancsiparos89
Sziasztok! Hétvégén lesz valaki Bükfürdőn vagy Sárváron? A közelben van még jó hely?
#514   2022. 02. 04. péntek 13:04
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések , simogatások ! eljen
#513   2022. 02. 04. péntek 10:10
csakvalaki csakvalaki
Sziasztok. Jövő hétre keresünk párt 2-3 órás szaunazashoz Magán lakásba! Részleteket privát!
#512   2022. 02. 04. péntek 09:32
Vastagberta Vastagberta
Nekem nem lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658270)
2022. 01. 31. hétfő 16:40
Ha gondolod keress minket .
Köszönjük !
#511   2022. 02. 04. péntek 08:47
eva75adam74 eva75adam74
Sziasztok! Hétvégén Bükfürdőre tervezünk kirándulni,lesz valaki ott esetleg, hölgyek, párok?
#510   2022. 02. 04. péntek 08:33
X Törölt felhasználó (4658958)
Csinos nőt szivesen masziroznek! Vagy igényes párral közös wellness
#509   2022. 02. 04. péntek 07:45
71makkmarci71 71makkmarci71
Sziasztok. Mától Nagyhután leszünk a kőkapu vadász kastély hotelben szívesen kukkolnék párokat.
#508   2022. 02. 03. csütörtök 23:57
eva75adam74 eva75adam74
Sziasztok! Hétvégén Bükfürdőre tervezünk kirándulni,lesz valaki ott esetleg?
#507   2022. 02. 03. csütörtök 22:36
Szovázs Szovázs
Ettől még elolvashatod, és akkor megérted, amit nem értesz!
(Ez egy válasz Zso-Ka üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 18:37
Ha jól elolvasod nem neked válaszoltam....
#506   2022. 02. 03. csütörtök 19:08
Parosszex Parosszex
Az "ős szaunások" hangoskodása, tülekedése sajnos mindenütt jelen van. A naturisták közt ez kevésbé, mint a textileseknél, ott egy esti fürdőzésen kocsma hangulat van. Sör, bor, cigaretta a medencénél, igen primitív szokás.
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 17:28
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
#505   2022. 02. 03. csütörtök 18:37
Zso-Ka Zso-Ka
Ha jól elolvasod nem neked válaszoltam....
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 17:15
Olvasd el újra, figyelmesen amit írtam! Akkor szerintem megérted!
#504   2022. 02. 03. csütörtök 17:15
Szovázs Szovázs
Olvasd el újra, figyelmesen amit írtam! Akkor szerintem megérted!
(Ez egy válasz Zso-Ka üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 15:34
Egy dolgot nem értek.. a szauna az szaunazasrol szól, de aki szexet keres ott ő miért nem megy el swinger klubba.
#503   2022. 02. 03. csütörtök 15:34
Zso-Ka Zso-Ka
Egy dolgot nem értek.. a szauna az szaunazasrol szól, de aki szexet keres ott ő miért nem megy el swinger klubba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654535)
2022. 02. 03. csütörtök 15:13
Sajnos ez az általános mindenhol, ahol eddig jártam... A Ramada szauna részében ennél lényegesen rosszabb a helyzet, talán Szentendrén a V8 ami ajánlható, de ott az erotika kizárt. A rudasban a törökfürdő vendégkörére nem igazán lehet panasz, de ott sem engedélyezett a szex és külön férfi és női napok vannak.
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan...
#502   2022. 02. 03. csütörtök 15:13
X Törölt felhasználó (4654535)
Sajnos ez az általános mindenhol, ahol eddig jártam... A Ramada szauna részében ennél lényegesen rosszabb a helyzet, talán Szentendrén a V8 ami ajánlható, de ott az erotika kizárt. A rudasban a törökfürdő vendégkörére nem igazán lehet panasz, de ott sem engedélyezett a szex és külön férfi és női napok vannak.
Szauna van sok helyen, kultúra kevésbé... Persze kinek a pap, kinek a paplan...
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2022. 02. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
#501   2022. 02. 03. csütörtök 15:04
Anri8374 Anri8374
Köszi hogy leírtad.elég elég részletes,így tudjuk hogy párral érdemes menni és egymást izgatni kicsit
#500   2022. 02. 03. csütörtök 14:19
Parosszex Parosszex
Holnap
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4452112)
2022. 02. 03. csütörtök 00:39
Ráckeve valamikor?

... 623 624 625 626 627 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 10. 23. kedd
Üzenetek: 12999db
Utolsó üzenet: tegnap 19:43

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!