Sziasztok.
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézzétek meg az utolsó videónkat.Ott készült a káma-szutra szobában
Sziasztok. Hegyko Tornacos Hotel Wellness par pasi ?
mi is voltunk ott
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!

Én is voltam. Nagyon jó program volt. Adri és Zoli jól megizzasztott minket.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap hölgyek párok Szentgotthárdon?
Hétvégén Debrecenben az Aquaticumban lesz innen pár aki ismerkedne?
Ma jár innen valaki Kehidakustányban a fürdőben?
Sziasztok
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2022. 02. 18. péntek 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 05:41

Sziasztok! Corvin Hotelről Gyulán van valakinek tapasztalata? Most hétvégen mennénk , vagy ha más ötlet van az is érdekelne !
Sziasztok! Ma estére programot keresünk! Privátba írjatok!
Sziasztok!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.
Ne habozzatok, vegyük fel a kapcsolatot, ha Titeket is éget a vágy azért, hogy megéljetek egy kis izgalmat!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.

Sziasztok!
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Mi is voltunk, nagyon élveztem, jól megizzadtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 19:25
Törölt felhasználó (1775932)

Igen mi ott leszünk.
Igen mi ott leszünk.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 23:41

Sziasztok! Holnap este ismét naturista szauna est az Árpád fürdőben. Megy innen pár esetleg?
Valaki ma este Ráckeve?

Rudas fürdő

Sziasztok ma pár vagy pasi társaságnak örülnénk Ráckevén
Sziasztok, mi megyünk
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 23:41

Sziasztok! Holnap este ismét naturista szauna est az Árpád fürdőben. Megy innen pár esetleg?
Jön ma valaki a Magnumba?
Én vágom, előzményt olvass
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2022. 02. 18. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 06:43

Soha nem az egész fürdő naturista, mivel nem is működik az egész fürdő, csak egy része. Úgy működik, hogy alapesetben van a "klasszikus szauna-est", naturista est, és naturista nap. Mindhárom esetben a Szauna ház területére koncentrálódik az est, tehát a fürdő többi része (a főpénztártól kezdve az összes kiszolgálóhelység és medence) zárva van, csak a Szauna ház van nyitva, amiben nincs medence, csak előtte kint szabadtéren, tető alatt egy 4x4 m-es melegvizű medence.
Legalábbis akárhányszor voltunk eddig, ez volt a gyakorlat. Utoljára novemberben és akkor még így működött.
A klasszikus esten ráadásul csak a szaunában lehetsz meztelen, azon kívül felöltözve, a naturista esteken meg textiles tolerancia van, bár javul a helyzet és egyre többen vannak teljesen pőrén.
A programok atom jók, a mesterek profik.
Legalábbis akárhányszor voltunk eddig, ez volt a gyakorlat. Utoljára novemberben és akkor még így működött.
A klasszikus esten ráadásul csak a szaunában lehetsz meztelen, azon kívül felöltözve, a naturista esteken meg textiles tolerancia van, bár javul a helyzet és egyre többen vannak teljesen pőrén.
A programok atom jók, a mesterek profik.