Sziasztok én itt lakom
(Ez egy válasz ANGAB üzenetére (2022. 04. 12. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !Májusban ki merre lazul?Párok ?

Miskolc,Eger van tervben
(Ez egy válasz littlebrown üzenetére (2022. 04. 13. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Üdv! Mától négy napig Harkányban az Átrium hotelben leszünk! Esetleg lesz pár, akivel ismerkedhetnénk?
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Szaunázáshoz keresünk partnereket párokat
Tölti valaki a húsvétot Bükfürdőn? Írjon üzenetet nyugodtan ha valaki igen.
Zala megyéből olyan párral ismerkednék akik szívesen fogadnának egy 35 éves srácot akár kukkolásra és minden másra. spiki19870130@gmail.com
Sziasztok!
Vasárnap és hétfőn Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Vasárnap és hétfőn Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Sziasztok,
keddtől péntekig szívesen ismerkednénk, Sárváron leszünk.
Hölgy vagy párok!
keddtől péntekig szívesen ismerkednénk, Sárváron leszünk.
Hölgy vagy párok!
Masszőrt keresek ma estére, aki el tudna jönni hozzám.
Sziasztok masszőrt keresek Vasárnap délutánra ha esetleg lenen jelentkező privátba legyen szíves írni. (Lehetőleg hölgyek jelentkezését várom)
22.-én a fehérvári Árpád fürdőben tartandó naturista szauna esten, ismerkednénk párral.
Szép napot Mindenkinek !Szolnokon keresnék N/F Párt, ahol a Hölgyet, Párja előtt, szakszerű, alapos masszázsban részesíthetném,profi masszőrként... "cserébe" akár csak végignézni szeretnélek utána Titeket, szex közben...! Ápolt, igényes, intelligens, jóképű, jó méretű, erős testalkatú, képzett masszőr Férfi vagyok.
Üdv Ráckeve környéken valaki
Sziasztok. Jövő héten keddtől péntekig Visegrádon a hotel silvanusban leszünk CSAK PÁROK ÍRJANAK KÖSZÖNJÜK
Békéscsabán férfinak masszázst vállalok
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Mennyit szánsz rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 22:00
Törölt felhasználó (4345992)

Sziasztok masszőrt keresek Vasárnap délutánra ha esetleg lenen jelentkező privátba legyen szíves írni. (Lehetőleg hölgyek jelentkezését várom)