Sziasztok!
Hétvégén megy innen valaki Ballószögre?
Hétvégén megy innen valaki Ballószögre?
Holnap este 6 felé keresek hölgy társaságot naturista szaunázàsra/gőzkabinozásra az aquaworldbe.
Sziasztok! Szombaton lesz valaki Ráckevén?
Sziasztok!
Hétvégén szívesen megmasszíroznék egy pasit (max 45 éves korig), happy finish-el a végén.
Hétvégén szívesen megmasszíroznék egy pasit (max 45 éves korig), happy finish-el a végén.
Sziasztok
Hevizre vonatkozoan van tapasztalat, otlet esetleg javaslat?
Melyik hotel stb johet szoba?
Elore is koszonom!
Hevizre vonatkozoan van tapasztalat, otlet esetleg javaslat?
Melyik hotel stb johet szoba?
Elore is koszonom!
szia keresem aki 30án a harkányi fürdöbe szopott
Ezt gondoltam… Igazából arra lettem volna leginkább kíváncsi hogy Milyen korosztály jár oda. Illetve mennyire jófej a társaság aki ott össze szokott Jönni ott.
De köszi a választ (Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
De köszi a választ (Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs sex,ha arra gondolsz
(Ez egy válasz k.norbi üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 10:50

Sziasztok. Valaki segíteni abban, hogy Megosztja velem a Tapasztalatait,hogy Ráckevén milyen a naturista este?Nem voltam még ilyenen de szeretném Kipróbálni.
Köszönöm
Köszönöm
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna est program leírása;
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party .!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party .!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
Sziasztok. Valaki segíteni abban, hogy Megosztja velem a Tapasztalatait,hogy Ráckevén milyen a naturista este?Nem voltam még ilyenen de szeretném Kipróbálni.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok .
Hölgyet keresek közös titkos szauna látogatásra , Gy-M-S megye és környékbeli Ausztriába .
Hölgyet keresek közös titkos szauna látogatásra , Gy-M-S megye és környékbeli Ausztriába .
Sziasztok,
Ha van olyan pár, hölgy, akihez lehetne csatlakozni szauna/wellness programokra, akkor írjon rám privátban.
Ha van olyan pár, hölgy, akihez lehetne csatlakozni szauna/wellness programokra, akkor írjon rám privátban.
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Hölgyeknek frissitő, kényeztető masszázs
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok!
Sárváron a Spiritben hölgy vagy pár ezen a héten?
Sárváron a Spiritben hölgy vagy pár ezen a héten?
Január 14-15 Spirit Sárvárban közös szauna wellness és bármi más is? Lesz innen valaki?
Sziasztok ma esetleg jön innen ismerkedni vágyó hölgy vagy pár a debreceni termál szaunaba?
Sziasztok! Jövőhéten hétfőn kedden a szegedi Anna fürdőben, egy kis lazulás??hölgy, pár, férfi csatlakozna?
péntek szombat Sárvár-Bük hölgyekkel, párokkal ismerkednék,
Szia Sziasztok!
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral
Február 19-23 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk lánnyal párral