Igen, egyet értünk ezzel mi is, inkább jellemző a meztelenség. Maximum első bálozók
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 05. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 20:12

Törölt felhasználó (4655676)

zalakaroson az én eddigi tapasztalataim szerint nem igazán jellemző a lepedőbe csavart szaunázó...
Holnap délután estefelé párommal mennénk kicsit strandolgatni szanuazni eger környékére az lenne a kérdésem melyik strandra érdemes menni ahol elofordulhatnak párok akik szintén szeretnek rosszalkodni egymás előtt ??
zalakaroson az én eddigi tapasztalataim szerint nem igazán jellemző a lepedőbe csavart szaunázó...
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 01. 05. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 19:31

Szerintem nem sok helyen naturista, fürdőruha nélküli....Ez azt jelenti, hogy szauna lepedőben vannak általában. Ilyen Sárvár, Zalakaros, Kehida, Bükk..Ettől függetlenül nem tilos lepedő nélkül lenni
Csak ritka...

Sziaszzok! Ti hova jartok? Bük és Sárvár honlapján is kint van hogy textilmentes szauna világ. Kehidán tuti nem kell..zalakaroson már nyitottabnak ereztem és sok pucer embert nem lattam a szauna részen. Csak a kabinban
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 01. 05. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 19:31

Szerintem nem sok helyen naturista, fürdőruha nélküli....Ez azt jelenti, hogy szauna lepedőben vannak általában. Ilyen Sárvár, Zalakaros, Kehida, Bükk..Ettől függetlenül nem tilos lepedő nélkül lenni
Csak ritka...

Milyen bulit csináltok?
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2022. 01. 05. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 19:29

Szia! Bük és Zalakaros, utóbbiban most hétvégén program is lesz

Csak ritka...
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 17:41

Sziasztok Segíteneétek ? Előre is köszönöm. Zalakaros, Kehida, Bük ,Sárvár, Esztergom hova érdemes inkább elmenni welnessbe ahol naturista a szauna világ?
Szia! Bük és Zalakaros, utóbbiban most hétvégén program is lesz
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Segíteneétek ? Előre is köszönöm. Zalakaros, Kehida, Bük ,Sárvár, Esztergom hova érdemes inkább elmenni welnessbe ahol naturista a szauna világ?
Szia
Felsoroltak közül, nekünk Zalakaros vált be. (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Felsoroltak közül, nekünk Zalakaros vált be. (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Esztergom naturista.

Szia. Állitólag Bük, Sárvár
En kehidán voltam (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
En kehidán voltam (Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az Aquawordbe jár innen vlki?
Sziasztok! Keszthely Kristály wellnes rész? Napközben is be lehet jutni pihenni civileknek
Sziasztok! Bábolnai textilmentes szaunában ismerkednék, ma este. De máskor is, ha csatlakozna valaki irjon nyugodtan. Szép napot

20 óra környékén a Ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőnek a parkolójába hátul, autós kalandra lenne kedve hölgynek párnak?
Holnapi (01.06) esztergomi Aquasziget látogatáshoz hölgy, pár partnert keresek.
Régebben mi kedveltük esztergomi Auqaszigetet, csak már picit elhanyagolt volt és az oda járt társaságot sem kedveltük (úgy tudom már tiltottak ki közölük). Kíváncsian várjuk az új fejlesztéseket és majd biztosan meglátogatjuk mi is!
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 01. 05. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 13:57

Ma felhívtak az esztergomi Auqaszigetet. Azt mondták maradt teljesen naturista a szaunavilág! További fejlesztések várhatóak, pl.kinti napozórész.21-én meglátogatjuk!
Ma felhívtak az esztergomi Auqaszigetet. Azt mondták maradt teljesen naturista a szaunavilág! További fejlesztések várhatóak, pl.kinti napozórész.21-én meglátogatjuk!
Sziasztok Lenne kedvetek ismerkedni i?
(Ez egy válasz Kiskunfélegyházi üzenetére (2022. 01. 05. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök péntek Szetgothárdon leszünk wellness