Sziasztok! Tudtok olyan helyet ajanlani ahol a medence(k)ben is elfogadott vagy lehet nudizni? Ez lenne az elso alkalmunk es jo lenne, ha olyan ,,spontan” szituacioba csoppennenk bele. Semmikepp nem valami elore szervezett baromi nagy csoportos dolog erdekel. Illetve a szauna sem vonzz annyira. Ha tudtok segiteni privatban varjuk a tippeket, mivel a sok recskahuszart is szeretnenk elkerulni. Vagy legalabbis azt, hogy csak azok legyenek korulottunk

Sziasztok! Holnaptól Balatonszemes leszünk a Szimbád Hotelben. Lesz pár esetleg ott vagy a környékén aki ismerkedne?
Sziasztok! Ma este lesz innen valaki Ráckevén?
Sziasztok!
Barátnőmmel tervezünk menni Febr. 14-én a Selirisbe! Lesz ott valaki? Egész nap ott leszünk!
Barátnőmmel tervezünk menni Febr. 14-én a Selirisbe! Lesz ott valaki? Egész nap ott leszünk!
Nyíregyháza
Sóstó
Sóstó
Szombaton éjszakai fürdő Sárvár... hölgyel ismerkednék

Hétvégén ,lányok ,párok, szaunázás?
Sziasztok szombat v vasarnap esztergom szauna . Kukkolo?
Vasãrnap keresnénk / ooalvós/ Dunántúlon olyan wellness hotelt vagy panziót ahol nincs tömeg és élvezhetjük egymást, illetve párral szívesen ismerkednénk! Nincs foglalva semmi úgy hogy rugalmasak vagyunk! Privátban írjatok !
Sziasztok Eger környékén van erotikus masszázs a hölgyek részére?
Sziasztok Eger környékén van erotikus masszázs a hölgyek részére?
Sziasztok. Budapesten hellyel rendelkező masszőr pasit keresek
Esetleg vannak, akik nem az éjszakai fürdőzésre készülnek Sárvárra, hanem szombaton napközben lesznek a fürdőben?
Sziasztok,érdemes érdeklődni, sajnos többször volt már lemondás,így lehetett szaunazni a 100 fő feletti jelentkezés után is. Én első 5-ben vagyok a nevsorban

Az olyan, mint Ráckeve? Fürdőruhamentes éjszaka a wellness részleg?
(Ez egy válasz csakvalaki üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze..
(Ez egy válasz csakvalaki üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A Kaposvári Virágfürdőbe,febr 12. én rendezendő zenés éjszakai fürdőzéshez keresek társat,egy figyelmes,kulturáltan viselkedni tudó férfi személyében.
A Kaposvári Virágfürdőbe,febr 12. én rendezendő zenés éjszakai fürdőzéshez keresek társat,egy figyelmes,kulturáltan viselkedni tudó férfi személyében.
Sárvár éjszakai fürdésre jön valaki?
Valaki esetleg a Salirisben ?
Üdvözletem, várom hölgyek levelét akik kényeztetésre vágynak ebben a rohanó világban. Olvass adatlapot és írj bátran.