Sziasztok! Dunántúlon nem tud valaki egy jó kis wellness helyet? Végre sikerülne gyerek nélkül kikapcsolódni és jó lenne egy kis társaság is

Sziasztok! Olyan pár társaságát keresem, ahol elfogadott hogy a fiúk is kényeztetik egymást, akár a hölgy aktív részvételével, vagy ha szeretnétek yoni masszázsban is van tapasztalat! 40 éves, sármos, normál testalkatú, borotvált pasi vagyok
Sziasztok , tud vki segíteni hol található naturista fürdő hétvégente Budapesten ? Köszi
Hello.
Holnap délelőtt Bábolnai textilmentes szuanázáshoz,stb. csatlakozna valaki?
Holnap délelőtt Bábolnai textilmentes szuanázáshoz,stb. csatlakozna valaki?

Sziasztok.
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézzétek meg az utolsó videónkat.Ott készült a káma-szutra szobában
Sziasztok. Hegyko Tornacos Hotel Wellness par pasi ?
mi is voltunk ott
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!

Én is voltam. Nagyon jó program volt. Adri és Zoli jól megizzasztott minket.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap hölgyek párok Szentgotthárdon?
Hétvégén Debrecenben az Aquaticumban lesz innen pár aki ismerkedne?
Ma jár innen valaki Kehidakustányban a fürdőben?
Sziasztok
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2022. 02. 18. péntek 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 05:41

Sziasztok! Corvin Hotelről Gyulán van valakinek tapasztalata? Most hétvégen mennénk , vagy ha más ötlet van az is érdekelne !
Sziasztok! Ma estére programot keresünk! Privátba írjatok!
Sziasztok!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.
Ne habozzatok, vegyük fel a kapcsolatot, ha Titeket is éget a vágy azért, hogy megéljetek egy kis izgalmat!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.

Sziasztok!
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Mi is voltunk, nagyon élveztem, jól megizzadtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 19:25
Törölt felhasználó (1775932)

Igen mi ott leszünk.
Igen mi ott leszünk.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 23:41

Sziasztok! Holnap este ismét naturista szauna est az Árpád fürdőben. Megy innen pár esetleg?
Valaki ma este Ráckeve?

Rudas fürdő