Bük a legjobb!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 20:17

Párommal ketten mennénk de nem szeretnénk unalmas üres helyre menni
Párommal ketten mennénk de nem szeretnénk unalmas üres helyre menni
Sziasztok! Dunántúlon nem tud valaki egy jó kis wellness helyet? Végre sikerülne gyerek nélkül kikapcsolódni és jó lenne egy kis társaság is

Sziasztok! Olyan pár társaságát keresem, ahol elfogadott hogy a fiúk is kényeztetik egymást, akár a hölgy aktív részvételével, vagy ha szeretnétek yoni masszázsban is van tapasztalat! 40 éves, sármos, normál testalkatú, borotvált pasi vagyok
Sziasztok , tud vki segíteni hol található naturista fürdő hétvégente Budapesten ? Köszi
Hello.
Holnap délelőtt Bábolnai textilmentes szuanázáshoz,stb. csatlakozna valaki?
Holnap délelőtt Bábolnai textilmentes szuanázáshoz,stb. csatlakozna valaki?

Sziasztok.
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
Oda már mi is sokszor készültünk menni !
Lehet tényleg ki kellene próbálni egyszer. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézzétek meg az utolsó videónkat.Ott készült a káma-szutra szobában
Sziasztok. Hegyko Tornacos Hotel Wellness par pasi ?
mi is voltunk ott
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 19. szombat 07:32
csakis JÓ-t tudunk írni a helyről
a google-s hírekkel ellentétben szuper hely!!!

Én is voltam. Nagyon jó program volt. Adri és Zoli jól megizzasztott minket.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2022. 02. 19. szombat 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap hölgyek párok Szentgotthárdon?
Hétvégén Debrecenben az Aquaticumban lesz innen pár aki ismerkedne?
Ma jár innen valaki Kehidakustányban a fürdőben?
Sziasztok
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
A jövő hétvégén pár napot eltöltünk Herceghalom és Esztergomba. Az adatlapunkon leírtuk mit szeretnénk és ehhez keresünk hölgyet!
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2022. 02. 18. péntek 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 05:41

Sziasztok! Corvin Hotelről Gyulán van valakinek tapasztalata? Most hétvégen mennénk , vagy ha más ötlet van az is érdekelne !
Sziasztok! Ma estére programot keresünk! Privátba írjatok!
Sziasztok!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.
Ne habozzatok, vegyük fel a kapcsolatot, ha Titeket is éget a vágy azért, hogy megéljetek egy kis izgalmat!
Noszvajon, az Oxigén Hotelben van most (február 19-én) olyan pár, akik egy kis izgalomra vágynak?
Igényes, diszkrét, valóban sportos férfiként keresek.

Sziasztok!
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Párokat keresünk közös szaunázáshoz, ismerkedéshez
Magyarhertelenden leszünk a délutáni, esti órákban.
Mi is voltunk, nagyon élveztem, jól megizzadtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 19:25
Törölt felhasználó (1775932)

Igen mi ott leszünk.
Igen mi ott leszünk.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 23:41

Sziasztok! Holnap este ismét naturista szauna est az Árpád fürdőben. Megy innen pár esetleg?