Tudom, nem ellened szólt, hanem melletted, csak nem jó helyen nyomtam "Válasz erre" gombot.
(Ez egy válasz csibu35 üzenetére (2022. 02. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai napon Ráckevén ismerkednék párral!
Sziasztok!
Szentesi naturista szauna napokról van vkinek tapasztalata?
Köszi
Szentesi naturista szauna napokról van vkinek tapasztalata?
Köszi
Bocsi! Félre ment!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Egerszalókon kik voltak vasárnap? Nagyon kedves társaság volt, csend, nyugalom, erotika volt a jellemző.
Nos, erre Én is kíváncsi lennék.
(Ez egy válasz vorosloknis üzenetére (2022. 02. 22. kedd 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 05:11

Sziasztok, a Bambara hotelről valakinek infoja? Ott leszünk a hétvégén és szeretnénk tájékozódni. Előre is köszönjük.
Sziasztok most hétvégén 25,26,27 én Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok, a Bambara hotelről valakinek infoja? Ott leszünk a hétvégén és szeretnénk tájékozódni. Előre is köszönjük.
Sziasztok. Pénteken Ráckeve. Szívesen ismerkedünk

Sziasztok. Demjénben leszünk 22.és 23-án, szexpartnert keresünk ezekre az estékre.
Holnap délután a fűzfői uszodában leszek. Valaki csatlakozik?
Ki volt ma Bükfürdőn?
És hol?
(Ez egy válasz kapospár1 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda délelőtt Szalókon a Salirisbe ismerkednék
Sziasztok március 2-4 között Ráckevén a Duna relax hotelban leszunk. Ez idő alatt Párokkal szívesen ismerkednénk!
Mi csak február28-ig sajnos!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Marc. 20-22 ott leszünk,
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 20. vasárnap 10:51

Sziasztok.
Egy erotikával túlfűtött wellness hétvégét tervezünk párommal.
A Spirit hotelben gondolkodunk.
Esetleg szívesen fogadnánk véleményeket olyanoktól akik voltak már ott, vagy esetleg ajánlást más hotelekről.
Esetleg szívesen fogadnánk véleményeket olyanoktól akik voltak már ott, vagy esetleg ajánlást más hotelekről.
Sziasztok.
Délután Saliris