Hétvégén Makón?
Egerszalókon ma napközben Saliris fürdőjében pár vagy igényes szóló
férfi ismerkedési szándékkal?
férfi ismerkedési szándékkal?
Hétvégi szaunázáshoz keresek partnert Nő esetleg pár személyében. Sárvár vagy Bük , beszéljük meg!
Sziasztok
Holnap valaki jön a mórahalmi fürdőbe textilmentes részre?
Holnap valaki jön a mórahalmi fürdőbe textilmentes részre?
Masszőrként házalok csinos hölgyeknél!

Sziasztok
Ma és holnap barátnőmmel Balatonfüreden ismerkednenk. Az egyik wellness szállodában szálltunk meg. Nyitottak vagyunk az új ismeretsegre.
Ma és holnap barátnőmmel Balatonfüreden ismerkednenk. Az egyik wellness szállodában szálltunk meg. Nyitottak vagyunk az új ismeretsegre.
Ma sárváron volt valaki? Mászkálós srác innét voltál?
Cs-Péntek Demjénben szívesen csatlakoznék hármas kalandhoz ( hölgy örömére) 40-es sportos jóképű pasi vagyok
Sziasztok! Szombaton Mjus-ban lesz innét pár?
Szombaton párral taliznánk Makó Hagymatikum vagyesetleg 30 as pasi
Köszi!
Akkor majd mi is meglátogatjuk (Ez egy válasz arisa üzenetére (2022. 02. 23. szerda 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 23. szerda 11:54
Akkor majd mi is meglátogatjuk (Ez egy válasz arisa üzenetére (2022. 02. 23. szerda 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk nagyon tetszett, a farsangon is ott leszünk a hétvégén
))
Jó szauna, klassz termálvíz és nagyon jó kis szállás
De magán a rendezvényen semmi erotika. Maximum az ismerkedés/beszélgetés erejéig. Remélem ez így is marad.
Ha pedig másként alakul, irány a kisház
)

De magán a rendezvényen semmi erotika. Maximum az ismerkedés/beszélgetés erejéig. Remélem ez így is marad.

Nekünk nagyon tetszett, a farsangon is ott leszünk a hétvégén
))
)
(Ez egy válasz discovery Couple üzenetére (2022. 02. 22. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 22:01

Sziasztok!
Szentesi naturista szauna napokról van vkinek tapasztalata?
Köszi
Köszi
Tudom, nem ellened szólt, hanem melletted, csak nem jó helyen nyomtam "Válasz erre" gombot.
(Ez egy válasz csibu35 üzenetére (2022. 02. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai napon Ráckevén ismerkednék párral!
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Bocsi! Félre ment!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Egerszalókon kik voltak vasárnap? Nagyon kedves társaság volt, csend, nyugalom, erotika volt a jellemző.
Nos, erre Én is kíváncsi lennék.
(Ez egy válasz vorosloknis üzenetére (2022. 02. 22. kedd 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 05:11

Sziasztok, a Bambara hotelről valakinek infoja? Ott leszünk a hétvégén és szeretnénk tájékozódni. Előre is köszönjük.
Sziasztok most hétvégén 25,26,27 én Duna Relax Hotelban leszünk Ráckevén párral vagy lánnyal szivesen taliznánk.