Holnap jön innen Ráckevére Nő vagy Pár?
Sziasztok, hétvégén kipróbálnék Budapesten valami fürdőt... könnyű bi beleférne, hová érdemes menni?
Hajduszoboszló Hotel Barátság szállodában volna kedve valakinek ismerkedni 12-13-14-én?
Sziasztok! 11-től 13-ig lesz pár az esztergomi szaunavilágban?
Sziasztok! INGYENES egész testes 1,5 órás sport/relax masszázsra keresek sportos alanyokat. Írj üzenetet ha szeretnél jönni. Tanultam és masszázs ágyam is van. Gyere és próbáld ki.

Pénteken este Ráckeve szauna est ?
Csabán várom masszázsra kiéhezett férfi társaimat.
Huuu!! Bakker! Most de szivesen lemennék a Magnumba, szétbaszatnám a picsám és szopnék térdelve! De, pont most zárt be, záróra van. Brrrrrrrr

Valaki jön holnap Mórahalomra a naturista napra délután? Esetleg vasárnap délután szaunázni még?
Hosszú hétvége Makón és környékén?
Szia! Köszi szépen a választ
A pucér szauna nem opció mivel nem szeretnénk ha a többi vendég szemkárosodást szenvedne (nem akarjuk hogy elmeneküljenek miattunk
)
Ezért marad a barack és a pancsi
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2022. 03. 08. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 22:23

Úgy tudom 2 fürdő van T.kécskén. Az egyiket kerekdombinak hívják itt van fürdőruhamente szaunázásra lehetőség. A másik ahol a Barack Hotel van, az fürdőruhás, és a szeánsz egy nagy nulla. Viszont a medencék és a szálló az jó.
Sziasztok! Pesterzsébeti fürdőben lenne kedve valakinek találkozni?

Ma délután csatlakozik valaki a Debreceni termál szaunában pár hölgy pasi?
Szia. Én is sárváron leszek a fürdőbe hétvégén. Szivesen is.erkedek veletek.
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2022. 03. 08. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 22:24

Hétvégén a sárvári Spirit hotelben van valakinek kedve ismerkedni velünk?
Hétvégén a sárvári Spirit hotelben van valakinek kedve ismerkedni velünk?
Úgy tudom 2 fürdő van T.kécskén. Az egyiket kerekdombinak hívják itt van fürdőruhamente szaunázásra lehetőség. A másik ahol a Barack Hotel van, az fürdőruhás, és a szeánsz egy nagy nulla. Viszont a medencék és a szálló az jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 20:50
Törölt felhasználó (4658376)

Sziasztok! Tiszakécskén a fürdőben levő szaunákban járt valaki? Mi 7végén megyünk 3 napra és érdekelne milyen a hely

Sziasztok! Tiszakécskén a fürdőben levő szaunákban járt valaki? Mi 7végén megyünk 3 napra és érdekelne milyen a hely

Sziasztok! Márc 12-15 között Bikalon leszünk.
Ha lesz innen pár szívesen ismerkednénk velük!
Ha lesz innen pár szívesen ismerkednénk velük!
Sziasztok mi egy pár vagyunk de most a pasi keres ingyen masszázs hölgyeknek akár erotikus masszázs. Párok hölgy tagját is akár teljesen ingyen házhoz megyek a masszázs időtartama kB másfél óra Tell szám kell vagy viber Skype elérhetőség
Sziasztok mi egy pár vagyunk de most a pasi keres ingyen masszázs hölgyeknek akár erotikus masszázs. Párok hölgy tagját is akár teljesen ingyen házhoz megyek a masszázs időtartama kB másfél óra Tell szám kell vagy viber Skype elérhetőség