Ma Komáromi fürdőbe Pesti duci pár ismerkedne
Ma Hajdúnánáson leszünk a fürdőbe,ott is töltjük az éjszakát! Párral szívesen ismerkedünk! Esetleg hölgyel(bár az esélytelen) Egyedülálló pasit NEM keresünk!!! Ha szimpatikus az adatlapunk, privát üzenet várunk!
Szép napott!Szolnokon keresnék N/F Párt, ahol a Hölgyet, Párja előtt, szakszerű, alapos masszázsban részesíthetném,profi masszőrként... "cserébe" csak végignézni szeretnélek utána Titeket, szex közben...! Ápolt, igényes, intelligens, jóképű, jó méretű, erős testalkatú, képzett masszőr Férfi vagyok.
Szia! Szólóban, vagy párban voltál? Én fiatal, kezdő pasiként szívesen ismerkednék és szereznék tapasztalatokat ott az esti programon..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 11:01

Törölt felhasználó (2130032)

Sziasztok! Valaki vagy valakik pénteken ismerkedés Szentendrén a V8-ba?
Nyiregyi élményfürdöbe párral ismerkednék ma vagy holnap.
Privire
Privire
Hello.Április első hétvégéjén megyek Zalakarosra,szívesen ismerkednék hölgyekkel,párokkal hetero alapon.
Holnap csatlakozik valaki hozzám a Debreceni termál szaunában?
Ma este 10 után Sárváron éjszakai fürdőzés? Női partnert keresek
A hosszú hétvégét a gyulai Corvin hotelben töltjük. Szívesen ismerkednénk a környékről párokkal.
Holnap.valaki Mórahalmin vagy Makón lesz fürdőzni szaunázni?
Hétfön 14-én!!
(Ez egy válasz BiHármas47 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este lesz pár/hölgy Ráckevén, aki nyitott lenne az ismerkedésre? Kérlek jelezzétek privátban
Szép estét mindenkinek!

Sziasztok! Jövő héten szerda-csütörtök-péntek Sümegen a Kapitányban leszünk párommal! Lenne valaki(k)nek kedve ismerkedni?
Sziasztok ma este hozzánk hasonló párral ismerkednénk ráckevén
Hello Erotikus masszázst keresek holnapra

Hosszú hétvége Makón? Hölgy, pár?
Komáromi fürdőbe Pesti duci pár ismerkefne
Csinos hölgyeket szívesen masszírozok.
Mi ma este Ráckevén bulizunk és szállásunk is van.
Csinos igényes nőt Masziroznek Nyiregyhazan
.
.