Szia én megyek le a szeretőm el szívesen meg ismernélek titeket
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki meg tudna masszirozni ma délután a 13. kerben?
Nem kérem ingyen.
Valaki meg tudna masszirozni ma délután a 13. kerben?
Nem kérem ingyen.
Ma este Ráckevén párokkal ismerkednénk
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
sziasztok
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
17.-én vasárnap és 18.-án hétfőn gyulán vagy környékén keresünk ismerkedésre vágyó párokat, hölgyeket.
de ha máshonnan jönnél az sem gond.
nem feltétlen azonnal közös gabalyodásra de ha úgy alakul a szimpátia az is lehet belőle.
egy kis fürdőzés jó kedélyű tapasztalatcsere után bármi megtörténhet.
kimondottan a két hölgy öröme lenne a cél párcsere eggyenlőre nem.
női bi szükséges.
privát levelet írhattok.
üdv ancsi és laci
Nem biztos, hogy szeretnék ha 30 szóló pasi nyomulna... Privátban lehet egyeztetni gondolom.
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2022. 04. 15. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 12:27

Hol, Mikor? Alap dolgok ezek kérem! Az ilyen felületes emberek teszik tönkre ezt a jó kis oldalt?
Hol, Mikor? Alap dolgok ezek kérem! Az ilyen felületes emberek teszik tönkre ezt a jó kis oldalt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 10:17
Törölt felhasználó (4666407)

Szaunázáshoz keresünk partnereket párokat
Mennyit szánsz rá?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 22:00
Törölt felhasználó (4345992)

Sziasztok masszőrt keresek Vasárnap délutánra ha esetleg lenen jelentkező privátba legyen szíves írni. (Lehetőleg hölgyek jelentkezését várom)
Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Békéscsabán férfinak masszázst vállalok
Sziasztok. Jövő héten keddtől péntekig Visegrádon a hotel silvanusban leszünk CSAK PÁROK ÍRJANAK KÖSZÖNJÜK
Üdv Ráckeve környéken valaki
Szép napot Mindenkinek !Szolnokon keresnék N/F Párt, ahol a Hölgyet, Párja előtt, szakszerű, alapos masszázsban részesíthetném,profi masszőrként... "cserébe" akár csak végignézni szeretnélek utána Titeket, szex közben...! Ápolt, igényes, intelligens, jóképű, jó méretű, erős testalkatú, képzett masszőr Férfi vagyok.
22.-én a fehérvári Árpád fürdőben tartandó naturista szauna esten, ismerkednénk párral.
Sziasztok masszőrt keresek Vasárnap délutánra ha esetleg lenen jelentkező privátba legyen szíves írni. (Lehetőleg hölgyek jelentkezését várom)
Masszőrt keresek ma estére, aki el tudna jönni hozzám.
Sziasztok,
keddtől péntekig szívesen ismerkednénk, Sárváron leszünk.
Hölgy vagy párok!
keddtől péntekig szívesen ismerkednénk, Sárváron leszünk.
Hölgy vagy párok!
Sziasztok!
Vasárnap és hétfőn Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Vasárnap és hétfőn Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Zala megyéből olyan párral ismerkednék akik szívesen fogadnának egy 35 éves srácot akár kukkolásra és minden másra. spiki19870130@gmail.com
Tölti valaki a húsvétot Bükfürdőn? Írjon üzenetet nyugodtan ha valaki igen.