Sziasztok,
a tapasztalataim szerint a pénteki napon mindig többen vannak, mint pl. szerdán, de nyár lévén szerintem nem lesz túlzsúfolt.
(Ez egy válasz L-evin üzenetére (2022. 06. 24. péntek 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 09:11
a tapasztalataim szerint a pénteki napon mindig többen vannak, mint pl. szerdán, de nyár lévén szerintem nem lesz túlzsúfolt.

Mikor érdemes pl mai napon Ráckevére menni textilmentes szaunanapra?
Dziasztok. Velemenyt tapasztalatokat szeretnek kerni Bükfürdöröl ha valaki jart mar ott mi a lehetőség?
Mikor érdemes pl mai napon Ráckevére menni textilmentes szaunanapra?
Sziasztok, olvastuk Ráckevére többen is jártok, fiúk és párok egyaránt
Szinte mindegyik fürdőnél van akció, 5% kedvezményt adnak online jegyvásárlásnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 01:25

Törölt felhasználó (4574732)

A budapesti fürdőknél melyikben a legnagyobb az esély valami hetero akcióra?
Kedves párnál szívesen masszírozok.
Valaki jönne ma Pesten ingyenes egész testes masszázsra? Tanultam és van masszázs ágyam. Írj, ha érdekel

A budapesti fürdőknél melyikben a legnagyobb az esély valami hetero akcióra?
Sziasztok! Tudtok ajánlani szaunát ahol lehet kicsit szórakozni!! Fonyódtól max 100-150 km!
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük péntek vagy szombati (24.-25.-e)huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Sziasztok!
Péntek estére keresek társaságot hölgy vagy pár személyében.
Hely megoldott Miskolcon. Nyitott vagyok sok újdonságra is.
Írjatok!
Péntek estére keresek társaságot hölgy vagy pár személyében.
Hely megoldott Miskolcon. Nyitott vagyok sok újdonságra is.
Írjatok!
Sziasztok tiszafureden vagyunk a felesegemmel egy apartmanban, es nagy intimmel keresunk harmadiknak pasit! smile ma es holnap leszunk itt! Akar utazni is tudunk! smile
Sziasztok
Sopronban a Lover Hotelben van valaki?
Nyitott vagyok bármi izgalmasra
Sopronban a Lover Hotelben van valaki?
Nyitott vagyok bármi izgalmasra
Sziasztok ma délután 13 tol masszázs Karcagon hölgyek párok és pasik számára.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok! Irjatok privát üzenetet csütörtökön tudunk találkozni, mik egy házas pár vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 19:49
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, szerdatol pentekig Tiszafüreden leszunk egy apartmanba.. Es fiut keresunk a lany oromere
Sziasztok! Siófokon Everness fesztiválon pároshoz betársulnék hatmadiknak. Figyelmes jó energiakkal rendelkező flexibilis férfi vagyok. Írjatok .hangulat
Sziasztok!
Most hétvégén Szombat, Vasárnap, Hétfőn thermal hotel visegrádban leszek, lesz közületek még ott valaki?
Most hétvégén Szombat, Vasárnap, Hétfőn thermal hotel visegrádban leszek, lesz közületek még ott valaki?
beszélhetnénk Ráczkevéröl privátba minket érdekelne
(Ez egy válasz Havanna82 üzenetére (2022. 06. 22. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 07:11

Ráckeve
nagyon jó hely, kulturált, szerdán és pénteken
pénteken talán többen is vannak, bár most nyár van.

Ráckeve
nagyon jó hely, kulturált, szerdán és pénteken
pénteken talán többen is vannak, bár most nyár van.
(Ez egy válasz GGLili üzenetére (2022. 06. 21. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 12:01

Sziasztok, párként érdeklődve kérdeznénk, hogy mely szaunákat ajánlanátok Budapest és kb 100km körzetében annak tudatában, hogy ezt a kérdést Goldengate oldán tesszük fel