Mórahalom!!!
Augusztus első hetén egy szimpi pár???
Augusztus első hetén egy szimpi pár???
Mórahalom!!!!
Augusztus első het
Augusztus első het
Sziasztok. Párként mennénk le holnap este a Glory -ba. Ferfi 30 nő 32, sportos.
Egyenlore teljesen ismeretlenek vagyunk ebben a swinger világban. Tud valaki infot a helyrol ? Eloszor mindenkepp csak ismerkednenk a helyzettel, néznénk más párokat illetve minket is szabad nézni, szégyellosek nem vagyunk de egyenlore nem wngedunk be senkit. Mit gondoltok igyis van ertelme lemenni ? Vagy esetleg mas helyet tudtok holnap estere ajanlani. ? Minket izgat ha neznek, is mi is szivesen nezunk mast , de egyenlore ink nem csatlakoznank. Illetve van e valamilyen etiket hogy kit szabad es mit nem ?
Koszi az infokat
Egyenlore teljesen ismeretlenek vagyunk ebben a swinger világban. Tud valaki infot a helyrol ? Eloszor mindenkepp csak ismerkednenk a helyzettel, néznénk más párokat illetve minket is szabad nézni, szégyellosek nem vagyunk de egyenlore nem wngedunk be senkit. Mit gondoltok igyis van ertelme lemenni ? Vagy esetleg mas helyet tudtok holnap estere ajanlani. ? Minket izgat ha neznek, is mi is szivesen nezunk mast , de egyenlore ink nem csatlakoznank. Illetve van e valamilyen etiket hogy kit szabad es mit nem ?
Koszi az infokat
Mi volt a gond?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 07. 02. szombat 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Ma délután Makón? Hölgy, pár?
Rackeven ma valaki??
Sziasztok. Ráckevére jön ma valaki?
Karcagon masszázs hölgyek párok és pasik számára hely van.
Hellyel rendelkező masszőrt keresünk.
Tegnap voltam Ráckén a szaunában. Nagyon jó volt és sokan voltan. Kb. 70 vendég volt ami nem kevés. Télen 100-120-an vannak egy pénteki napon ami nem jó mert tolongás van a szeánszoknál is és a medencék egyéb tetejen is zsufoltság van. A gőzbe pl neccesen 6-an férnek be. Leginkább párok voltak egyébként.
Sziadztok. Nincs esetleg valaki Bükfürdőn a Danubius hotelbe?
Ráckeve környéken valaki hely van.
Nyáron ott mindig ez van sajnos.
Ősszel majd jobb lesz remélhetőleg, (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 07. 02. szombat 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ősszel majd jobb lesz remélhetőleg, (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 07. 02. szombat 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai nap ráckevén,egy nagy kuka volt....
Mi megyünk!!!
Sziasztok. Demjén éjszakai fürdőzésre valaki tapasztalat? Kalandoznánk ott,ma este.
Sziasztok!!!
Ráckevei vagy Délegyházi fürdőzéshez keresünk hölgyet magunk mellé mai vagy holnapi napon.
Ráckevei vagy Délegyházi fürdőzéshez keresünk hölgyet magunk mellé mai vagy holnapi napon.
A ma estét ismét Demjén éjszakai termálfürdőjében töltjük és egy kis időre csatlakozhat az adatlapunkon olvasható paraméterekkel rendelkező úr.
Sziasztok, szombaton estére Kecskemét környékén pasikat keresünk hetero alapon parosunk hölgy tagjára élvezésre, spriccelésre Mellre, hasra, puncira, popsira. Továbbiak privát üzenetben.