Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! A héten, péntek estig bezárólag valamelyik este, szívesen találkoznánk a lakásunkban nem dohányzó, minimum 180 cm magas, kifejezetten izmos testalkatú, amolyan "gyúrós", 40-50 év közötti, masszírozni szerető heteroszexuális pasival..Privát levelet várunk, majd válaszban telefonszámot adunk. Köszönjük!
Csütörtöktől Tállya és környékén leszünk. Szívesen vesszük ha valakik idegenvezetnének bennünket. Párokkal ismerkednénk, kalandoznánk. Nyitottak vagyunk mindenre földi jóra
A és J
A és J
Csilla és Norbert vagyunk.szarvason saját wellness nyaralónkba párokat fogadnánk diszkréten szomszéd mentes gyönyörű környezetben.
Két hét múlva. Előre láthatólag 21-23.-a
(Ez egy válasz zsongo üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 15:08

Kedves hölgyeim, vasárnap este vállalok, teljes testes kényeztető masszázst, Siófok és Veszprém. Szép napot!
Sziasztok. Ma este van esetleg valahol valami wellness lehetség?
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak
Sziasztok!
Hétfő és keddre napközben partnert keresek közös szaunázáshoz az otthonomban.
Légyszi olvass mielőtt írsz. Csak hölgyeket várok! Köszönöm!
Hétfő és keddre napközben partnert keresek közös szaunázáshoz az otthonomban.
Légyszi olvass mielőtt írsz. Csak hölgyeket várok! Köszönöm!
Jövő héten Cserszegtomajon leszünk pár napot. Szívesen ismerkednénk
Kedves hölgyeim, vasárnap este vállalok, teljes testes kényeztető masszázst, Siófok és Veszprém. Szép napot!
Sziasztok!
Jönne ma valaki ingyenes egész testes, olajos 1,5 órás masszázsra Pesten?
Tanultam és van masszázs ágyam is. Írj üzenetet, ha van kedved hozzá. Szép Napot

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Makón ma holnap? Pár, hölgy?
Szép napot Mindenkinek !Szolnokon keresnék N/F Párt, ahol a Hölgyet, Párja előtt, szakszerű, alapos masszázsban részesíthetném,profi masszőrként... "cserébe" akár csak végignézni szeretnélek utána Titeket, szex közben...! Ápolt, igényes, intelligens, jóképű, jó méretű, erős testalkatú, képzett masszőr Férfi vagyok
Sárvár ma este....
Igen én megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 17:33
Törölt felhasználó (4675792)

Sziasztok.
Lány,esetleg pàr masszázsra?
Helyem sajnos nincs,de szívesen megyek házhoz,normális keretek között.
Szimpátia alapfeltétel.
Üdv.
Szimpátia alapfeltétel.
Üdv.
Sziasztok! Én tervezem/-ném...de mivel még sosem voltam, na meg elég "megosztóak" a (korábban) leírt vélemények, van némi hezitálás sajna.
Persze nagyot dobna, ha lehetne tudni: egy-egy ilyen hétvégi estén mi fér(het) bele a hely "etikettjébe"...lévén, mégiscsak egy nyilvános fürdő/szauna...
(Ez egy válasz Coupleshare üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Szimpátia alapfeltétel.
Üdv.
Szimpátia alapfeltétel.
Üdv.
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ismerkedne? privire
Sziasztok,
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.
Holnaptól Gyulán nyaralok 1 hétig. Várom a közelben nyaraló vagy lakó igényes párok vagy hölgyek privát megkeresését. 20-30km utazni tudok. Csak a hölgy örömére.
Hetero 40-es igényes pasi vagyok.
Csak ha komolyan gondoljátok!
Köszönöm.