Van itt esetleg masszőr/masszőz akinek van helye?van itt esetleg masszőr/masszőz? Szívesen kipróbálnám milyen. Soha nem voltam még
Sziasztok. Pénteken Sárváron lesz valaki?
Sziasztok! Dunaújvárosban az Aquantis élményfürdőben milyenek a szaunák és a szaunázási szabályok?
Szerdai ha jo az infmformacionk egyenlore nincs a nyar miatt. Penteken viszont egesz szep a letszam. Allitolag
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma volt valaki Ráckevén?
Sziasztok. Van olyan wellness szálloda ahol minden igényt kielégítő masszázs is van?
Sziasztok! Kiskunmajsára jön esetleg valaki ?
Sziasztok jövő hét hétfőn mennék Esztergomba szaunázni pár esetleg vagy szóló hölgy aki csatlakozna ?
Bükfürdőn nudi részen, vannak dugható idősebb hölgyek?Valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalat?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Kedves párnál szívesen masszírozok.
Most délután megmqszirozna valaki Kőbányán vagy Kispesten esetleg ? Persze anyagiak kizárva... A farkam nagyon tele van !
Holnap du. Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Mórahalom!!!!
Augusztus 1 hetében keresek egy csinos,helyes párt!
Augusztus 1 hetében keresek egy csinos,helyes párt!
Most péntek -szombat Egerszalók Shiraz?
Tudtok Keszthely-Hévíz-Zalakaros környékén ajánlott masszőr srácot hölgy örömére?
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Mai nap masszíroznék párokat vagy külön férfiakat is, vagy amit szeretnétek. Természetesen anyagiak ki zárva, Kecskeméten helyem van!
Makón ma valaki?