Sziasztok. Lányt/part massziroznèk. Helyem nincs,de utazni tudok.
Képeim vannak fenn.
Képeim vannak fenn.
Sziasztok, Gárdonyi nudi törölve,helyette egy wellness Esztergomba.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Valaki kedden este a ramadában egy szauna? Lehet akármi is!
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Sopron környékén nincs valaki "joni" masszőr, esetleg tud valaki ezen a vidéken profi masszőr srácot? Befizetném a barinőmet egy ilyen erotikus joni masszázsra.Ha lehet privátban.
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Hölgynek, hölgyeknek masszázs Fejér megye Dújvban bármikor. Maszirozni tudó és szerető pasitól! Privátban mindent meg tudunk beszélni!
Tegnap este az aquaworldben a gőz szaunában egy jót beszélgettem egy sráccal! Ha magadra ismersz írj légyszi!
Pár ma Igalban....
Privátban várjuk a választ.
Privátban várjuk a választ.
Sárvár éjszakai fürdőzés? Lány, pár esetleg?
Makó? Ma, holnap?
Ellipsumban Miskolcon ma fürdők éjszakája…
Pár esetleg szóló nő vagy férfi ismerkedési szándékkal?
Pár esetleg szóló nő vagy férfi ismerkedési szándékkal?
Sziasztok ma délután a Debreceni termal szaunában jön innen valaki?
Ráckeve környéken valaki hely van
Igen, nekem lenne kedvem. Jhéten hétfőtől-csütörtökig 16 óráig jó. Köszi
(Ez egy válasz gatebarát79 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 18:22

Mi 15-17-ig leszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 18:36
Törölt felhasználó (4510352)

Augusztus 12-14 Békéscsaba Corvin hotel szex szobát vettünk ki párokat lányokat urakat keressünk
Ma Ráckevén a külső, termál medencében mozis program lesz (fürdőruhás), ne ott lepődjetek meg