Melyik részen ? A szállodai vagy a fürdő részlegen ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 16:05
Törölt felhasználó (4679149)

Aquworld-ben valami izgalmas most esetleg? A szaunavilágban vagyok.
Aquworld-ben valami izgalmas most esetleg? A szaunavilágban vagyok.
Augusztus 20.-i hétvégére hölgyet keresek balatoni hétvégére. Szállást utazást mindent én állok neked csak élvezned kell a pihenést. Üzeneteket privátban várom.
Sziasztok, jó kis hely. Attól függ melyik hotelben szálltok meg akár párokat is találtok közös hancúrozásra, de ha szeretitek pasival hármasban azt biztos sikerül összehozni, mivel sok pasit lehet találni. A fürdőben a szauna részen tudtok majd jobbára ismerkedni. Ott szoktak lenni innen az oldalról is párok és pasik is.
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 11:40

Sziasztok 15-18 között megyünk Bükkfürdőre, mire számíthattunk? Most leszünk először ott.
Más pár jár arra ebben a periódusban ?
En is en is
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pénteken Ráckeve Duna Relax Hotelben párral ismerkednénk!
Hali!Hajduszoboszlon délútáni órákban párokat,hölgyeket,normális pasikat tudók fogadni érzéki kényeztető masszírozásra..... kölcsönös szimpátia esetén ....!Az viszont,hogy mitől lessz felnőtt,mindent megbeszélünk ha rám írsz privátban!Időpont egyztetés kizárolag telefonszám és képcsere után lehetséges,anélkül nem tudom válalni.Kérdéseidel keres nyugodtan!
Hali!Hajduszoboszlon délútáni órákban párokat,hölgyeket,normális pasikat tudók fogadni érzéki kényeztető masszírozásra..... kölcsönös szimpátia esetén ....!Az viszont,hogy mitől lessz felnőtt,mindent megbeszélünk ha rám írsz privátban!Időpont egyztetés kizárolag telefonszám és képcsere után lehetséges,anélkül nem tudom válalni.Kérdéseidel keres nyugodtan!
Hiteles végzettséget igazoló yoni masszőr oktatót keresnék illetve "modellként" ezen masszázs iránt érdeklődő / kedvelő csinos hölggyel ismerkednék kizárólag kölcsönös szimpátia alapon.
Egerszalók, saliris, messze a legjobb szauna a környéken, jacuzzi nincs, valamint a balneo hotelben van egy natur szauna
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 11:25

Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Sziasztok 15-18 között megyünk Bükkfürdőre, mire számíthattunk? Most leszünk először ott.
Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Sziasztok hol merre.?
(Ez egy válasz Nikilaci üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pénteken párral ismerkednénk Duna Relax Hotelben!
Pénteken párral ismerkednénk Duna Relax Hotelben!
Baranya megyében keresek masszőrnőt, akinél van lehetőség kézi levezetésre. Rosszlányok köszi nem érdekel. Ha tudtok elérhetőséget vagy van tapasztalat kérlek írjatok.
Ja, bocs azt nem írtam, hogy a helyszín bükk volt.
(Ez egy válasz kanal69 üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 23:21

Sziasztok. Mi tegnap voltunk. Meglepően sok szóló hölgy volt. A kinti medencében egy cseh/szlovák pár tipi-tapizott. Ja, és remek felöntések voltak.
Mi sárvári voltunk a télen. Nagy kalandok nem voltak elsőre, de azért volt aki nyitott volt.
Sziasztok. Mi tegnap voltunk. Meglepően sok szóló hölgy volt. A kinti medencében egy cseh/szlovák pár tipi-tapizott. Ja, és remek felöntések voltak.
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 13:03

Lentiben voltunk a napokban - sajna nem volt valami aktív. A szauna világban szinte rajtunk kívül csak 1-2 idős ember volt. Hova érdemes menni, ahol "egy kis élet" is van?
Üdv! Holnap 08.08. hétfőn délelőtt szabad vagyok. Ha valaki szeretne egy jó masszázst az jelentkezzen. Elsősorban hölgyek vagy párok. Szolnokon vagy környékén. Helyem nincs, csak menni tudok. Masszázspadot viszek. Gyógymasszőr a végzettségem.
Sziasztok
Csüt-Péntek Hernádvécsén Vécse cityben leszek
Van göz és szauna
Szivesen ismerkednék ott párokkal
Csüt-Péntek Hernádvécsén Vécse cityben leszek
Van göz és szauna
Szivesen ismerkednék ott párokkal