Sziasztok én igen nagyon szívesen.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2022. 08. 31. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 08:39

Szeptemberben Demjeni wellnes szállodában meglatogatna egy masszirozni szerető pasi?
Sziasztok!! Péntek-Szombat este Herceghalom. Adatlap alapján ismerkednénk…….
Pénteken masszíroznék hölgyet , párt Székesfehérvár - Dunaújváros - Baja vonalon.
Szeptemberben Demjeni wellnes szállodában meglatogatna egy masszirozni szerető pasi?
Sziasztok
Szombat vasárnap sárvári fürdőben párokkal ismerkednénk.
Szombat vasárnap sárvári fürdőben párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! Pénteken valaki Gyula, Várfürdőbe?
Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok Ma valaki Martfűn közös szauna?
Sziasztok jövőhéten hétfő kedd szerda Egerszalókon leszek a Salirisbe párral szivesen ismerkednék
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni. Szept 30.-án Kecskemét környékén tartózkodom. Ballószögről van valakinek infója? Még nem jártam ott, tud vki infót adni róla? Programokat hol tudom megnézni?
Segitséget szeretnék kérni. Szept 30.-án Kecskemét környékén tartózkodom. Ballószögről van valakinek infója? Még nem jártam ott, tud vki infót adni róla? Programokat hol tudom megnézni?
Sziasztok pénteken Ráckeve ? Jó kis programok lesznek jön valaki ?
Sziasztok, megy közületek szerda délután pár vagy lány az esztergomi Aquasziget wellness részlegébe? Beszélgetés, szaunázás, együtt zuhanyzás, pancsolás a jakuzziban?
Az öltözőből hátul kisétálva van egy nagy kinti medence. Kicsit meghittebb, nyugisabb. Na nem mindíg
A péntek nyüzsisebb, többen is vannak. (Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 16:04

A péntek nyüzsisebb, többen is vannak. (Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi most voltunk először, de ha a szaunák előtti melegvizes medencéről írsz akkor ez nem igaz. Ott voltunk fél 11 után is és még voltak a medencében.
Mi most voltunk először, de ha a szaunák előtti melegvizes medencéről írsz akkor ez nem igaz. Ott voltunk fél 11 után is és még voltak a medencében.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 15:57

Jó a vasárnapi program is, de ha jól tudom a külső medencét leengedik 9-kor, így az izgalmas program egy része is oda. Vagy tévedek?
Jó a vasárnapi program is, de ha jól tudom a külső medencét leengedik 9-kor, így az izgalmas program egy része is oda. Vagy tévedek?
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 00:28

Szép estét! Ma esti ráckevei szauna programokon volt innen valaki?
Üdv
Bocsánat, mielőtt valaki belekötne, vasárnap esti?
Üdv
Bocsánat, mielőtt valaki belekötne, vasárnap esti?
Csak párral ismerkednétek ?
(Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:35

Aug 27-29 Zalakaroson leszünk, párokkal buliznánk-hancúroznánk akár a hotel szobánkon is
)

52 éves Miskolci férfi vagyok! Masszőr nőt keresek, extrákkal! Mozgássérült vagyok, ennek tudatában írj!
Sziasztok! Hölgyet lesnék maszturbálás közben, diszkréten!
Masszört keresek aki erzékien megmasszizozza a farkam.
Kecskeméti hölgyet massziroznám.