Sziasztok Ma valaki Martfűn közös szauna?
Sziasztok jövőhéten hétfő kedd szerda Egerszalókon leszek a Salirisbe párral szivesen ismerkednék
Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni. Szept 30.-án Kecskemét környékén tartózkodom. Ballószögről van valakinek infója? Még nem jártam ott, tud vki infót adni róla? Programokat hol tudom megnézni?
Segitséget szeretnék kérni. Szept 30.-án Kecskemét környékén tartózkodom. Ballószögről van valakinek infója? Még nem jártam ott, tud vki infót adni róla? Programokat hol tudom megnézni?
Sziasztok pénteken Ráckeve ? Jó kis programok lesznek jön valaki ?
Sziasztok, megy közületek szerda délután pár vagy lány az esztergomi Aquasziget wellness részlegébe? Beszélgetés, szaunázás, együtt zuhanyzás, pancsolás a jakuzziban?
Az öltözőből hátul kisétálva van egy nagy kinti medence. Kicsit meghittebb, nyugisabb. Na nem mindíg
A péntek nyüzsisebb, többen is vannak. (Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 16:04

A péntek nyüzsisebb, többen is vannak. (Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi most voltunk először, de ha a szaunák előtti melegvizes medencéről írsz akkor ez nem igaz. Ott voltunk fél 11 után is és még voltak a medencében.
Mi most voltunk először, de ha a szaunák előtti melegvizes medencéről írsz akkor ez nem igaz. Ott voltunk fél 11 után is és még voltak a medencében.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 15:57

Jó a vasárnapi program is, de ha jól tudom a külső medencét leengedik 9-kor, így az izgalmas program egy része is oda. Vagy tévedek?
Jó a vasárnapi program is, de ha jól tudom a külső medencét leengedik 9-kor, így az izgalmas program egy része is oda. Vagy tévedek?
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 00:28

Szép estét! Ma esti ráckevei szauna programokon volt innen valaki?
Üdv
Bocsánat, mielőtt valaki belekötne, vasárnap esti?
Üdv
Csak párral ismerkednétek ?
(Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:35

Aug 27-29 Zalakaroson leszünk, párokkal buliznánk-hancúroznánk akár a hotel szobánkon is
)

52 éves Miskolci férfi vagyok! Masszőr nőt keresek, extrákkal! Mozgássérült vagyok, ennek tudatában írj!
Sziasztok! Hölgyet lesnék maszturbálás közben, diszkréten!
Masszört keresek aki erzékien megmasszizozza a farkam.
Kecskeméti hölgyet massziroznám.
Szép estét! Ma esti ráckevei szauna programokon volt innen valaki?
Üdv
Üdv
Rajtunk kívül Cap 'd Adge-n párok?
Sziasztok!
Szeptember 9-11 ig ismét Gyulán a Crovin hotelben pihenünk. Hozzánk hasonló párokkal ismerkednénk.
Szeptember 9-11 ig ismét Gyulán a Crovin hotelben pihenünk. Hozzánk hasonló párokkal ismerkednénk.
Sziasztok!
Dunaújváros, Budapest, Kecskemét körzetben keresek mászás pár részére.
Dunaújváros, Budapest, Kecskemét körzetben keresek mászás pár részére.
Sziasztok! 28-as, macis srác masszírozást vállal Budapesten és környékén. Mnden megbeszélés szerint. További infók privátban.
Makón ma valaki? Pár, hölgy?
Visegrádon nyaraló párhoz csatlakoznék a hölgy örömére mától 1 hétig. Privátban keressetek...