Ma ráckevei szaunába várhatóan megy innen valaki?
Ez bennünket is érdekelne. Van valakinek tapasztalata?
(Ez egy válasz Speeel üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckevén valaki ismerkedne helyem van akar ott alvás is meg oldható
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
Esetleg ma este Ráckevén lányok, párok heteró alapon?
Lányokat párokat várunk szaunázni.
Sziasztok! Lesz valaki Bükfürdő szaunában vasárnap ?
Sziasztok! Milyen a vasárnap esti ráckevei szauna est?
Szombat éjszakai fürdőzés, szauna Sárvár pár?

Sziasztok, pénteken Mórahalmi szauna? Hölgy, pár társasága lennék, akár diszkrét kukkolásra is!
Sziasztok!
A párommal a hét hátralévő részét Hévízen töltjük. Szivesen ismerkednénk igényes párokkal!
Kinek van kedve fürdőzni egyet?
A párommal a hét hátralévő részét Hévízen töltjük. Szivesen ismerkednénk igényes párokkal!
Kinek van kedve fürdőzni egyet?
Szombaton Gyulan varfurdo szaunareszlegen lesz valaki ?
Sziasztok. Ma esetleg az Esztergomi Aqua sziget szauna világába? Párok? Hölgy?
Írj privát üzenetet,ha érdekes lehet
Írj privát üzenetet,ha érdekes lehet

Sziasztok! Valaki jön vasárnap Bükfürdőre szaunazni?
Ma egerszalókon Salirisben szóló pasi pasival szaunázni?
Sziasztok, köszönjük az infót, többször is el fogunk látogatni
(Ez egy válasz Anri8374 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 18:56

Sziasztok!Igen itt szokott szerveződni buli és akkor sokan szoktak lenni
Sziasztok!
Okt 21-től Shiraz hotelben leszünk. Nem zárkózunk el párok közeledésétől.
Okt 21-től Shiraz hotelben leszünk. Nem zárkózunk el párok közeledésétől.

Sziasztok!Igen itt szokott szerveződni buli és akkor sokan szoktak lenni
(Ez egy válasz vorosloknis üzenetére (2022. 09. 13. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 13. kedd 04:50

Sziasztok, a múlt pénteken voltunk Ráckevén. Szokott ott történni valami, csak mert elegge visszafogott volt mindenki.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni hogy tudtok e olyan helyet pesten vagy pest közelében (szauna) ahol kevesen vannak és lehet rosszalkodni a párommal?
Köszi a segítséget
Segítségeteket szeretném kérni hogy tudtok e olyan helyet pesten vagy pest közelében (szauna) ahol kevesen vannak és lehet rosszalkodni a párommal?
Köszi a segítséget
Holnap (2022.09.15) délután 17 órától szaunáznék a veszprémi Völgyikút Házban. Hozzám hasonló adottságokkal rendelkező bisex pasik jelentkezését várom. Ismerkedjünk, beszélgessünk, lazuljunk együtt.