Sziasztok! Kedden, vagy szerdán délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Sziasztok!
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Utazni tudok, hotel, wellness jöhet
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Utazni tudok, hotel, wellness jöhet
Sziasztok! Masszőrt keresünk az adatlapunk szerint. Várjuk az üzeneteket!
Szilveszterre valakinek program ötlet esetleg?

Holnap Kehidán a szaunavilábban biszex lány estleg fiú?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! Van esetleg itt olyan pár( vas megye, gyms, zala) ahol a pasi a masszázs alapokat megmutatná a párján ? És persze kicsit gyakorolhatok is
szex nélkül! Csak masszázs!

Sziasztok ! Holnapra 09,26.-ára,keresek egy masszőrt , aki lingham masszázsal megmaszírozna délután Budapesten ! Helyem van !
Mikor ?
(Ez egy válasz Szhelybisex üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Borsod környéki tud valaki valmi jo helyet?
Zalakarosi fürdőben valaki aki szopatna?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki masszírozásra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük.Hajdú-Bihar!
Sziasztok! Tud valaki esetleg olyan Budapesten es kornyeken 1 ejszakara berelheto privat helyet, ahol van jakuzzi, esetleg szauna??? Pmbe vagy akar ide is.
Sziasztok. Kecskemétről megy este valaki Ballószögre?
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Este irány Ballószög. Beszélgetnék az adatlapunkon megadott feltételek szerint párral, párokkal.
Mai szauna, gőz, jakuzzi?
Ma Ballószögre megyek szaunázni csatlakozna esetleg valaki?