24-én volt Ballószögön szaunaest, legközelebb 15-én lesz. Most hétvégén Kerekdombon lesz 2 napos szaunahétvége.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 04:56

Most szombaton lesz a következő nudista szauna est Ballószögön? Mennénk mi is...
Írj, ha szeretnél jönni ingyenes egész testes 1,5 órás sport vagy relax masszázsra. Tanultam és van masszázságyam. Ma este is van még egy szabad helyem. Helyszín: Budapest.

Kölcsönös masszázsra várom a párom.
Sziasztok!
Budapesten keresek olyan szaunát és társaságot ahol és akikkel lehet élvezni a textil mentes szaunázás örömeit.
Ki milyen szaunát ismer a fővárosban ahol lehet textilmentesen pihenni?
Budapesten keresek olyan szaunát és társaságot ahol és akikkel lehet élvezni a textil mentes szaunázás örömeit.
Ki milyen szaunát ismer a fővárosban ahol lehet textilmentesen pihenni?
Sziasztok mi is megyünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 20:43
Törölt felhasználó (4679959)

Pénteken megyünk a párommal ráckevei szauna estre. Párral esetleg ismerkednénk!
Sziasztok! Van esetleg itt olyan pár( vas megye, gyms, zala) ahol a pasi a masszázs alapokat megmutatná a párján ? És persze kicsit gyakorolhatok is szex nélkül! Csak masszázs
Most szombaton lesz a következő nudista szauna est Ballószögön? Mennénk mi is...
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
28-29 Greenfield Hotel?
28-29 Greenfield Hotel?
Ha nem jön közbe semmi ,akkor Mi is megyünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 20:43
Törölt felhasználó (4679959)

Sziasztok
Péntek délután,Bükkön vagy Sárváron pár esetleg ismerkedne….
Moto
Péntek délután,Bükkön vagy Sárváron pár esetleg ismerkedne….

Moto
sziasztok.oktober 8.a utáni héten idősebb holgyeket kényeztetnék Zalakaroson.a MenDanban leszek.imádok puncit nyalni jeligére.
Jövő hét keddre/ szerdára (kedd estet is beleértve) (okt 4/5) keresek hölgyet, hölgyeket, esetleg barátnőket akik szívesen élveznének egy 5 csillagos wellness szálloda luxus lakosztalyat a Balatonnál, egy igényes 40es férfivel. Kérlek privátban írj.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Sziasztok!
Ma egész nap ráérek, hölgy vagy pár társaságát keresem, mindenben benne vagyok.
178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban...
Utazni tudok bárhová..
Wellness is jó nekem, hotel is...
Ma egész nap ráérek, hölgy vagy pár társaságát keresem, mindenben benne vagyok.
178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban...
Utazni tudok bárhová..
Wellness is jó nekem, hotel is...
Sziasztok, állítólag Visegrádon van egy meleg vizű nomád fürdőzési lehetőség,tud erről valaki?
Sziasztok!
Magyarhertelend szauna vélemények?
Magyarhertelend szauna vélemények?
1x szívesen kipróbálnánk egy meztelen szaunát, némi erotikával - ha ki nem raknak onnét...
Sziasztok! Van esetleg itt olyan pár( vas megye, gyms, zala) ahol a pasi a masszázs alapokat megmutatná a párján ? És persze kicsit gyakorolhatok is
szex nélkül! Csak masszázs!