Sziasztok! Egyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness valahol Észak- vagy Kelet-Magyarországon?
Sziasztok. Erről az Árpád fürdőről írna valaki ? Milyen profil vannak,a medence is textilmentes? Valaki aki tapasztalatból tud írni róla,az jó lenne
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Békéscsabán férfiaknak masszázst vállalok lakásomon.
Yoni masszázs hölgyeknek profi masszázsággyal otthonodban. Csak akkor jelentkezz, ha tudod, a Yoni alapvetően nem a szexről szól, hanem a testi-lelki harmóniáról, a test felfedezeséről és az élvezetek maximális megéléséről! Kitárulkozás és a test rezdüléseinek figyelése.
Szombaton valaki Magyarhertelenden?
Esztergomban masszíroznék hölgyet
Sziasztok, mi megyünk
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 10. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi valószinü megyünk!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy mi ott leszünk a feleségemmel.
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Vasárnap hölgyek , párok társaságát keresném Esztergomban Gábor
Gyertek Kehidára, én holnap ott leszek
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 10. 12. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 14:37

Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.
Jövő hétre kedd délutánra keresek férfi masszőrt lehetőleg a Normafa környékén fiatal férfi személyében.
Köszi mi is így gondolkodunk,
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 10. 12. szerda 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 05:52

Mi hétköznap szoktunk járni,akkor is nyitásra mentünk .Délután kettőig nincsenek sokan,mi nem szeretjük a tömeget.De már rég voltunk,szeretnénk meglátogatni.
Sziasztok!
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot
Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot

Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?

Igen, mi megyünk.
Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.
21én fehérvári Árpádba jön valaki?
Norm.pasival ismerkednénk!
Norm.pasival ismerkednénk!
Pénteken vki Ráckeve?