Sziasztok! Valóban maszírozni tudó helyes pasit keresnénk Hajdú-Borsod megyében akár szombatra is!
Valóban egy ideje tapasztalható a lejtmenet mindkét helyszínen. Én mostanában kipróbáltam Burgenlandban több helyet, általában 22:00-ig nyitva vannak. Pl. Tarcsafürdő Szombathelytől kb.30km, igen a belépők drágábbak, de a szolgáltatás színvonala magasabb.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 10. 11. kedd 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 00:24

Sajnos most már ez lesz a tendencia az energiaárak miatt. Spórolnak ott ahol tudnak, és most a szaunák egyre gyengébbek lesznek. Egyre kevesebb kabin fog menni. Bükön is a kinti medence bizony jó pár fokkal hidegebb, nagyon érezni rajta. A nyitva tartás is egyre kurtább… hétköznap munka után esély sincs oda érni. És az árak is egyre botrányosabbak…, bükön főleg. És egy tök egyszerű dolog, bükön már vizet sem lehet inni mi t régen… a COVID idején gondolom eltüntették.. na azóta semmjött vissza… van helyette fizetős ital automata…csodás szép új világ…
Sziasztok! Egyik októberi hétvégén kit érdekel egy kellemes wellness valahol Észak- vagy Kelet-Magyarországon?
Sziasztok. Erről az Árpád fürdőről írna valaki ? Milyen profil vannak,a medence is textilmentes? Valaki aki tapasztalatból tud írni róla,az jó lenne
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Békéscsabán férfiaknak masszázst vállalok lakásomon.
Yoni masszázs hölgyeknek profi masszázsággyal otthonodban. Csak akkor jelentkezz, ha tudod, a Yoni alapvetően nem a szexről szól, hanem a testi-lelki harmóniáról, a test felfedezeséről és az élvezetek maximális megéléséről! Kitárulkozás és a test rezdüléseinek figyelése.
Szombaton valaki Magyarhertelenden?
Esztergomban masszíroznék hölgyet
Sziasztok, mi megyünk
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 10. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi valószinü megyünk!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy mi ott leszünk a feleségemmel.
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2022. 10. 11. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Vasárnap hölgyek , párok társaságát keresném Esztergomban Gábor
Gyertek Kehidára, én holnap ott leszek
(Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 10. 12. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 14:37

Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.
Jövő hétre kedd délutánra keresek férfi masszőrt lehetőleg a Normafa környékén fiatal férfi személyében.
Köszi mi is így gondolkodunk,
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 10. 12. szerda 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 12. szerda 05:52

Mi hétköznap szoktunk járni,akkor is nyitásra mentünk .Délután kettőig nincsenek sokan,mi nem szeretjük a tömeget.De már rég voltunk,szeretnénk meglátogatni.
Sziasztok!
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot
Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?
Masszázs témában várom a tagok hozzászólásait: feleségem részére keresnék erotikus masszázzsal (beleértve a jóni masszázst is) komolyan foglalkozó férfit, aki az én jelenlétemben megmasszírozná, és mindkettőnket bevezetne ebbe a világba. Mindenképpen képzett, hozzáértő embert keresek, nem lelkes újoncot

Van itt valaki, akit érdekel, vagy valaki, aki ismer valakit?
Ha igen, ír nekem üzenetben?

Igen, mi megyünk.
Lentibe a napokban tervez valaki menni? Holnap vagy pénteken tervezzük menni.