Az egész hozzászólásból csak a meztelenkedésre vonatkozó rész igaz. A "bezzeg nyugaton" rész pedig hazugság. Különösen, hogy egyik városi szauna vagy fürdő sem közelití meg egy átlagos magyar fürdő színvonalát sem. Bécsben egyedül az Therme Oberlaa az mi tartalomban, minőségben magas színvonalon van de az ára is olyan (70,00€/ fő)..az összes többi pedig jócskán hogy kívanni valót maga után... a medence vitek a magyar ízléshez jócskán hidegek, semmivel sem tisztábbak, erőltetik a felöntéseket...stb... akciózni predig szinte mindegyikben lehet, amikor kevesen vannak és a amióta a szunamesterek is többnyire keleteurópaiak vagy balkániak, akkor el szoktak tekinteni a túl lelkiismeretes körbejárástól, így valamilyen szinten diszkérten eltekintenek ha valami történik...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 10. 14. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 11:45

Ausztriában az összes fürdő szauna részlege naturista, és az ott lévő összes kabint, medencét meztelenül kell használni - nem opció, hanem csak úgy lehet.
A bécsi városi fürdő szauna része akkora és úgy néz ki, hogy utána még Bükfürdő is - ami itthon szerintem magasan a legjobb - elég fapadosnak tűnik.
A bécsi városi fürdő szauna része akkora és úgy néz ki, hogy utána még Bükfürdő is - ami itthon szerintem magasan a legjobb - elég fapadosnak tűnik.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Sziasztok!Ballószögi szauna estre ma valaki?
Sziasztok!Ki merre megy ma? Mi még nem döntöttük el de Borsod Hajdú megyébe mennénk ma valahova:
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok,
Szeretnék ismerkedni hölgyekkel leginkább közös wellness programokhoz, de egyéb szabadidős tevékenységekről is szó lehet. Ha szimpatikusnak találsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Szeretnék ismerkedni hölgyekkel leginkább közös wellness programokhoz, de egyéb szabadidős tevékenységekről is szó lehet. Ha szimpatikusnak találsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Agárdi wellness milyen, volt valaki?
Szia! Hétvégénként kit érdekel egy kellemes wellness Észak-Magyarországon, természetesen erotikus tartalommal?
Szia.
Az Árpádban 21órától lehet bemenni.
Az egész fürdö területe ruhamentes.
Regisztrálni kell elöre,csak úgy lehet bemenni. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 10. 13. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 13. csütörtök 11:16
Az Árpádban 21órától lehet bemenni.
Az egész fürdö területe ruhamentes.
Regisztrálni kell elöre,csak úgy lehet bemenni. (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 10. 13. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Erről az Árpád fürdőről írna valaki ? Milyen profil vannak,a medence is textilmentes? Valaki aki tapasztalatból tud írni róla,az jó lenne
Sziasztok! Én 22- én megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 08:03
Törölt felhasználó (4648272)

Sziasztok október 21, 23 között Bűkön leszünk esetleg lesz innen ott valaki?
Makó és környéke a hétvégén?
Sziasztok október 21, 23 között Bűkön leszünk esetleg lesz innen ott valaki?
Ma Demjén?
Kedden napközben Paskál fürdőben ismerkednék hölgyekkel párokkal!
Nagy méretű pasi holnap demjénbe ???
Ballószögön 3 hetente naturista esten az egész fürdő használható meztelen. Pl ma este.
Szentesen 2 hetente naturista nap van, medencék, wellness is meztelen használható.
Kerekdombon havi 1 alkalommal fürdőruhamentes nap, medencék is használhatók meztelen. Pl okt 22. (Ez egy válasz par2626 üzenetére (2022. 10. 14. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 07:42
Szentesen 2 hetente naturista nap van, medencék, wellness is meztelen használható.
Kerekdombon havi 1 alkalommal fürdőruhamentes nap, medencék is használhatók meztelen. Pl okt 22. (Ez egy válasz par2626 üzenetére (2022. 10. 14. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Érdekelne minket, hogy van-e olyan wellness fürdő, ahol nem csak a szaunák fürdőruha mentesek, hanem a medencék, pezsgőfürdők is.
Ráckeve, Esztergom ot ismerjük!
Létezik ilyen?
Köszi: Mi
Ráckeve, Esztergom ot ismerjük!
Létezik ilyen?
Köszi: Mi
Ma ráckevei fürdőben valaki?
Üdv , ma sárváron aki volt , itt fent vagy esetleg ?
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
holnap irány Ballószög! naturista szauna! Ceglédről ha akar jönni valaki van hely a kocsiban