Sziasztok!
Pénteken gender free party a sauna 69-ban. Ki jönne el velem?
Pénteken gender free party a sauna 69-ban. Ki jönne el velem?

Sziasztok!
Szombaton vagy vasárnap Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Szombaton vagy vasárnap Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Sziasztok! Ma délután 16 óra körül a veszprémi Völgyi kút házban szaunázom. Bisex férfi partnert keresek hozzá.
Sziasztok Edit és Péter vagyunk. Most szombaton 22.-én lesz Editnek a születésnapja és meglepetést szeretnék neki szervezni! Keresek keresünk szombat estére lányt vagy párt! Fiút NEM!!!
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Női bi van előtérbe helyezve egyenlőre párcsere nem esetleg egymás előtti szex de a női bi kötelező!! mi fiúk néznénk ahogy a lányok kényeztetik egymást és utána mindenki a párjával szexelne! erre keresnénk megfelelő partnert 18-55 év között. Sajnos mi fogadni nem tudunk de utazni igen vagy esetleg foglalunk szombat estére egy helyet valahol. mi vác és50km es körzetében keresünk. várjuk a jelentkező lányokat párokat. Párom nem tud a szervezésről 100% meglepetést szerveznék neki..... várom a jelentkezőket sziasztok
Sziasztok
Holnap napközben megyek a Paskálba. Kinek van kedve csatlakozni? Hölgyek párok?
Holnap napközben megyek a Paskálba. Kinek van kedve csatlakozni? Hölgyek párok?
Sziasztok. Október 23-25 a Hotel Danobius Bük-ben leszünk illetve a thermál szaunavilágban is ismerkednénk ez idő alatt.

Nagyon jó hely. Nagyszerű kalandokba keveredtünk ott a szaunavilágba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 06:41
Törölt felhasználó (4291822)

November 18tól pár napot kehidakustányban leszünk, lesz ott más pár is?

Textilmentes szauna helyekre járok nő társaságát keresem Budapest környékén, ha van kedved csatlakozni egy jófej 40-es pasihoz irj ne habozz...
Holnap Egerszalók Salirisben ismerkednék
Sziasztok Október 21, 23 bükkön leszünk esetleg pár vagy lány lesz innen valaki
Október végén pár napot eltöltünk Lentiben és Bükbe! Hölgyet keresünk aki a pár hölgy tagját kényeztetné.
November 18tól pár napot kehidakustányban leszünk, lesz ott más pár is?

Sziasztok! Gyulán lazulunk, fürdőzünk ma, és holnap. Igényes párokkal, és normális, jófej pasikkal ismerkednénk. csiniparocska@gmail.com
Sziasztok es hova fogtok meni?
(Ez egy válasz édesméz üzenetére (2022. 10. 15. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 17:15

Sziasztok!Ki merre megy ma? Mi még nem döntöttük el de Borsod Hajdú megyébe mennénk ma valahova:
Igen, bocsánat, de "este" volt.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:19

Szerintem nem nekem akartad írni, láthatólag mi ugyanazt mondjuk, egy oldalon állunk

Ma este 7-ig, zárásig a Lukácsban lazulok. Ha lány, pár erre jár, és kedve van együtt lazulni, csak dobjon egy üzenetet!
Ma salirisba valakik?párok?
Ingyenes, egész testes 1,5 órás teljes test masszázs. Írj, ha jönnél
. Tanultam és van masszázs ágyam.

Szerintem nem nekem akartad írni, láthatólag mi ugyanazt mondjuk, egy oldalon állunk
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 10:19

Tudom, nem a vita helye, de: Te írtad, hogy kolléga hülyeséget írt, erre akartam reagálni. Mivel nem Mo. -n dolgozom, néhány szaunát meglátogatok. Igen, egy 20 €-s német szauna is más, mint a magyar szaunák. Hidegebb víz? Mihez képest? Igaz, a felöntések nem az otthon megszokottak, de ezt se mindenki szereti. 70€-ra írtam, hogy a 34€-s induló 3 órára ok, de a 70€ ijesztgetés.
Sziasztok!
Október 22-én szombaton textilmentes fürdőzés és szaunázás lesz Kerekdombon.
Ezen az estén textilmentesen használható a kerekdombi termálfürdő gyógymedencéje és a kagyló élménymedence, a teljes wellness ház, a jacuzzi, a merülőmedencék, finn- és infraszauna, bioszauna, sószoba és a hangulatos pihenőtér.
13 órától szaunaprogramok az ország legnagyobb fatüzelésű rönk finn szaunájában.
Van-e itt olyan valaki az 50-es korosztályból akihez autó híján csatlakozni lehetne Kecskemétről?
Október 22-én szombaton textilmentes fürdőzés és szaunázás lesz Kerekdombon.
Ezen az estén textilmentesen használható a kerekdombi termálfürdő gyógymedencéje és a kagyló élménymedence, a teljes wellness ház, a jacuzzi, a merülőmedencék, finn- és infraszauna, bioszauna, sószoba és a hangulatos pihenőtér.
13 órától szaunaprogramok az ország legnagyobb fatüzelésű rönk finn szaunájában.
Van-e itt olyan valaki az 50-es korosztályból akihez autó híján csatlakozni lehetne Kecskemétről?