Sárváron fürdő szaunarészén lesznek párok esetleg hölgy aki ismerkedne?
Holnap Szentgotthárd.
Ráckevén valaki ismerkedne helyem van akar ott alvás is lehetséges
szia mi párként megyünk ismerkedjünk meg ott a többit meglátjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 16:26
Törölt felhasználó (1002602)

Sziasztok! Kis infót kérnék. Ráckeve péntek este mennyire prűd mostanában? Van lehetőség huncutkod esetleg kicsit a kinti termál medencében vagy ilyesmi? Esetleg jó pasik vagy párok is vannak akik partnerek benne? Párként mennénk. Feleségem örömére ismerkednénk kicsit. Köszi az infókat
Sziasztok,holnap párral ismerkednénk Ráckevén textilmentes szauna világban ...
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Az előző gondolataim alapján én ajánlom Ráckevét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 16:26

Törölt felhasználó (1002602)

Sziasztok! Kis infót kérnék. Ráckeve péntek este mennyire prűd mostanában? Van lehetőség huncutkod esetleg kicsit a kinti termál medencében vagy ilyesmi? Esetleg jó pasik vagy párok is vannak akik partnerek benne? Párként mennénk. Feleségem örömére ismerkednénk kicsit. Köszi az infókat
Tapasztalat alapján egy lényeges kiegészítés. A szex minden naturális szaunában tilos. Az, hogy ki hogyan találja meg a lehetőségeket az pedig más kérdés. Mindenesetre mesztelenül vanak az ott lévők, így az erotika minden egészséges ember fejében megfordulhat. Máskérdés, hogy ki mennyire nyitott és ismeri fel és mennyire él a helyzet adta lehetőséggel. Az élet bármely területén ha ismerkedésről van szó kell a nyitottság. Még egy swinger klubbn is
. másként nem meg
. Lehet ismerkedni ez kétségtelen és lehet huncutkodni is. Ezek tények akik ismerik a helyet vagy járnak naturális szaunában azok nyilvánvalóan találkoztak már huncutsággal. Fogalmazzunk így
Ez Ráckeve is igaz ráadásul mivel péntekenként 100 feletti a létszám így az esély is meg van az ismerkedésre.

Sziasztok! Járt már innen valaki Kerekdombon a Wellnesbe? Most hétvégén textilmentes fürdőzés! Mik a tapasztalatok?
Lassan az a szaunavilág lesz a bejövős, amelyik nyitva tud majd maradni. A wellness szállodák is sorban zárnak be, nem lesz annyi fizetőképes vendég, amelyik ennyi szállodát el tud tartani.
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2022. 10. 19. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 22:14

Most voltam vasárnap. Nekem nem jött be.
Nem színvonalas, pici is az egész hely. Pezsgőfürdő pici, ellenben hangos az egész szauna rész a víz csobogásától. Gőzkabinnál látni, ahogyan az ajtónál jön ki a gőz.. ezzel megfeketítve az ajtó fogantyúját.. lelakottság érzetet kelt..Semmi nyugi nincs a szaunarészen a hangos pezsgőfürdő miatt. Kb 30-40 ember volt vasárnap. Átlagéletkor 55-60 között volt. Mindenki takarta magát, kivétel egy két pasas. Szauna szeánszt a 95 fokos szaunában tartják. Rengeteg ember zsúfolódik be ide.. kb összehúzott combokkal kell lenned.. viszont aki tartotta.. egy rövid vörös hajú nő.. rá 1 panasz nem lehet. Hihetetlenül jól végzi a munkáját. Sok szeánszon vettem részt az elmúlt 2 hónapban.. messze ő volt a legjobb.
A szauna világ kicsi, nem igazán naturista, idősebb korosztály volt inkább. Falakról sok helyen pereg le a vakolat.
1 látogatást megért, mert éppen a közelben voltam..
Ide többet nem megyek.
Továbbra is Bük a best, aztán Sárvár.
Karoson a szaunarészen nem voltam, csak a kinti medencében. Ide még egyszer ellátogatok.
Nem színvonalas, pici is az egész hely. Pezsgőfürdő pici, ellenben hangos az egész szauna rész a víz csobogásától. Gőzkabinnál látni, ahogyan az ajtónál jön ki a gőz.. ezzel megfeketítve az ajtó fogantyúját.. lelakottság érzetet kelt..Semmi nyugi nincs a szaunarészen a hangos pezsgőfürdő miatt. Kb 30-40 ember volt vasárnap. Átlagéletkor 55-60 között volt. Mindenki takarta magát, kivétel egy két pasas. Szauna szeánszt a 95 fokos szaunában tartják. Rengeteg ember zsúfolódik be ide.. kb összehúzott combokkal kell lenned.. viszont aki tartotta.. egy rövid vörös hajú nő.. rá 1 panasz nem lehet. Hihetetlenül jól végzi a munkáját. Sok szeánszon vettem részt az elmúlt 2 hónapban.. messze ő volt a legjobb.
A szauna világ kicsi, nem igazán naturista, idősebb korosztály volt inkább. Falakról sok helyen pereg le a vakolat.
Ide többet nem megyek.
Karoson a szaunarészen nem voltam, csak a kinti medencében. Ide még egyszer ellátogatok.
Most voltam vasárnap. Nekem nem jött be.
Ide többet nem megyek.
Karoson a szaunarészen nem voltam, csak a kinti medencében. Ide még egyszer ellátogatok. (Ez egy válasz maxpax üzenetére (2022. 10. 18. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide többet nem megyek.
Karoson a szaunarészen nem voltam, csak a kinti medencében. Ide még egyszer ellátogatok. (Ez egy válasz maxpax üzenetére (2022. 10. 18. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tervezi esetleg holnap délelőtt pár az esztergomi szaunát?
Sziasztok. A Móvári termálról valakinek valami infó? Esetleg holnap délelőtt ott tali?
Kehidán ma pasi délután?
Sziasztok most penteken megyünk Ráckevére textilmenetes szaunába fiatalos pár vagyunk hozzánk hasonló párral ismerkednénk.
Mikor jottok?
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2022. 10. 18. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergomban valahol valaki, valakik?
Mi pénteken voltunk,délelőtt szinte csak mi voltunk tiszta rendes hely ismerkedni szuper ha többen vannak vagy előre le kell beszélni
(Ez egy válasz Rosberg1982 üzenetére (2022. 10. 18. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Voltam néhányszor
(Ez egy válasz Rosberg1982 üzenetére (2022. 10. 18. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)