Sziasztok! HOZZÁÉRTŐ MASSZŐRT keresünk október 31-e estére, kisebb házibuliba, hölgyek számára! Kisebb bulit tartunk hétfőn este a lakásunkban, várhatóan 4 pasi illetve 5-6 csinos hölgy részvételével. Szeretnénk találni egy budapesti vagy környéki, 35-50 év közötti, magas, jó kiállású szakáll nélküli, masszírozáshoz értő srácot hát és testmasszázsra a lányok részére. Kölcsönös szimpátia esetén több is beleférhet.
Ki tölti a hosszú hétvégét Esztergomban-vagy Visegrádon?
Sziasztok.Szívesen masszíroznék ma hölgyet,párt.
Ráckevén valaki aki meg is találkozni szállást tudok biztositani
Ma voltunk demjénben éjszakai fürdőzésen.. katasztrofa. Masnak esetleg jobb tapasztlata?
Sziasztok, van valaki Cserkeszőlőn?
Vasárnap megyünk majd megírjuk a tapasztalatokat
(Ez egy válasz soligor494 üzenetére (2022. 10. 28. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 10:36

Üdv. mindenkinek!
Mától 4 napig a Shirázban leszünk. Szívesen látnánk,( kizárólag a hölgy örömére) szóló pasit. Ha van szimpátia, bármi lehet. Mi 50 +-ok vagyunk.
Mától 4 napig a Shirázban leszünk. Szívesen látnánk,( kizárólag a hölgy örömére) szóló pasit. Ha van szimpátia, bármi lehet. Mi 50 +-ok vagyunk.
Ma este Visegrád párok?
Szia!
Ha esetleg találsz akkor nekem is szólj légyszíves! Köszi (Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2022. 10. 27. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha esetleg találsz akkor nekem is szólj légyszíves! Köszi (Ez egy válasz kaposilaci üzenetére (2022. 10. 27. csütörtök 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Thermál hotel Visegrádon most esetleg pár ? Gaben
Nov.18-20 Között Cserkeszőlőn valaki,valakik?
Sziasztok! Ma este valaki ráckevére jön?
Sziasztok!
Megy ma valaki Ráckevére?

Sziasztok! Középkorú párként jövő hét csütörtökön Esztergomba szaunázni, nézelődni megyünk. Működik minden, vagy vannak változások?
Minden infót megköszönünk, ápolt férfit szívesen fogadunk.
Minden infót megköszönünk, ápolt férfit szívesen fogadunk.
Üdv. mindenkinek!
Ráckevén valaki a hétvégén szállást tudok biztosítani
Holnap valaki jön Mórahalomra csendes wellnesre?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Gyönyörű idő volt ma is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 26. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 26. szerda 20:27

Törölt felhasználó (73899)

Ma is gyönyörű idő volt
Harkály fürdőn
holnap is
Harkály fürdőn

holnap is

Sziasztok.
Jelenleg egyedül mennék Rackevere holnap este. Lenne olyan pár vagy nő aki szívesen csatlakozna? BP - indulok.
Jelenleg egyedül mennék Rackevere holnap este. Lenne olyan pár vagy nő aki szívesen csatlakozna? BP - indulok.