Sziasztok!
Pénteken párral ismerkednénk Hertelenden.
Pénteken párral ismerkednénk Hertelenden.
Sziasztok! Holnap Sàrvàr fűrdő kikapcsolodàs? Nő vagy pàr?
Szigetszentmiklós és környékén èrettebb vagy teltebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère. Lehet svéd, relaxáló, talp, és amit szeretne.
Mostanában nem tudom milyen, ezért is ma megyek.... Ha érdekel, röviden összefoglalhatom. Rossz nem lehet, bár attól függ mi érdekel....
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 11:34

Sziasztok. Rackeve milyen szerdánként? Tudna valaki segíteni? Köszönöm szépen.
Sziasztok. Rackeve milyen szerdánként? Tudna valaki segíteni? Köszönöm szépen.
Segítene valaki hogy Ráckevén a szerda milyen mostanában? Köszönöm szépen.
Sziasztok!! Mai nudista szaunázáshoz keresek partnereket!!Privát szauna!!
Bükfürdő
12.9-11
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 21. hétfő 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
12.9-11

Sziasztok 2022.12.09 re keresek egy hölgyet akit elvihetek 4-5* os wellneszre! Kötötségek nélkül!! Minden költséget én állok. Érezzük jol magunkat. Jelentkezni privátba!!
Magyarországon bárhol!!
Diszkréten!!
Magyarországon bárhol!!
Diszkréten!!
Sziasztok! A holnapi nap folyamán Kehidán lesz hölgy vagy pár a szaunában?
Egerszalókon Salirisben ma délután pár esetleg szóló férfi?
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Lehet egyszerűbb lett volna, ha ott beszélsz velük
Több órát ott voltak.
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2022. 11. 22. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 22. kedd 18:29

Sziasztok.
Tegnap este a Magnum szaunából keresem rövid fekete hajú hölgytagú párt ha itt van rám irhatna.
3man voltunk én és 1 barátom és egy fiatal lány.
Tegnap este a Magnum szaunából keresem rövid fekete hajú hölgytagú párt ha itt van rám irhatna.
A Magnum mindig "bi", az nem újdonság
Tegnap (hétfőn) párok/lányok is lehettek.
Volt kb. 7-8 pár, több, mint egy hónapja, de még mindig nem "sok".
De a korábban leírt véleményem változatlan: ár/érték arányban magasan a legjobb hely, van minden, amitől egy (bi) pasit kereső pár és/vagy egy biszex pasi jól érezheti magát. Az, hogy egy adott este éppen milyen emberek akadnak össze egymással, az meg ugye kiszámíthatatlan, a "tökéletes" estéhez mindig kell kis szerencse is.
Szóló, szigorúan hetero pasik egy hagyományos swinger klubbal egyelőre jobban járnak.
De beszélgettünk több, hetero, swinger klubokban gyakori vendég pasival, és egyetértettek, hogy az adottságai alapján a legjobb/legérdekesebb hely lehetne. (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 11. 22. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt kb. 7-8 pár, több, mint egy hónapja, de még mindig nem "sok".
De a korábban leírt véleményem változatlan: ár/érték arányban magasan a legjobb hely, van minden, amitől egy (bi) pasit kereső pár és/vagy egy biszex pasi jól érezheti magát. Az, hogy egy adott este éppen milyen emberek akadnak össze egymással, az meg ugye kiszámíthatatlan, a "tökéletes" estéhez mindig kell kis szerencse is.
Szóló, szigorúan hetero pasik egy hagyományos swinger klubbal egyelőre jobban járnak.
De beszélgettünk több, hetero, swinger klubokban gyakori vendég pasival, és egyetértettek, hogy az adottságai alapján a legjobb/legérdekesebb hely lehetne. (Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 11. 22. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiskunmajsai fürdőbe vagy kempingbe innen jár valaki?
Sziasztok.
Sziasztok.
Tegnap este a Magnum szaunából keresem rövid fekete hajú párt ha itt van rám irhatna.
Tegnap este a Magnum szaunából keresem rövid fekete hajú párt ha itt van rám irhatna.
KI volt tegnap a Magnumban a bi éjszakán? Tapasztalat?
Szerdán -csütörtökön Egerszalókon Saliris fürdőjében ismerkedni
szándékozó igényes pár esetleg szóló férfi vagy hölgy?
Üzeneteket privátban ..
szándékozó igényes pár esetleg szóló férfi vagy hölgy?
Üzeneteket privátban ..
Szigetszentmiklós és környékén èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában a hölgy örömère. Lehet svéd, relaxáló, talp, és amit szeretne.