Ma jönne valaki Ingyenes egész testes masszázsra? 1,5 órás Sport vagy Relax. Van masszázs ágyam és tanultam. Írj, ha érdekel.

Azért voltunk páran. De ha az osztrák, cseh nem jönne, már zárva lenne. De ha így esik a színvonal, mi sem sokáig járunk oda. Az a legegyszerűbb, hogy kiakasztják az üzemen kívül táblát, aztán meg van oldva a spórolás. A pihenőtérben is nagyon hideg volt, a kinti medence meg lassan olyan lesz, mint a merülő....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 17:29
Törölt felhasználó (73899)
VIP

Nem sokan beszéltek magyarul...

Sziasztok!
Továbbra is keresem olyan párok és nők társaságát, akik wellnesswben szeretnének ellazulni, kielégülni.
Szeretem nézni a párokat, akik egymást juttatják a csúcsra.
Szeretek passzív résztvevőként, vagy a hölgy élvezetére beszállni a mókába.
Fiatal (26) , sportos, csinos faszú, intelligens srác vagyok, aki előítélet nélkül okoz örömet kedves fiatal és középkorú pároknak, hölgyeknek.
Amennyiben magadra ismersz írj üzenetet és egyeztetünk!

Továbbra is keresem olyan párok és nők társaságát, akik wellnesswben szeretnének ellazulni, kielégülni.
Szeretem nézni a párokat, akik egymást juttatják a csúcsra.
Szeretek passzív résztvevőként, vagy a hölgy élvezetére beszállni a mókába.
Fiatal (26) , sportos, csinos faszú, intelligens srác vagyok, aki előítélet nélkül okoz örömet kedves fiatal és középkorú pároknak, hölgyeknek.
Amennyiben magadra ismersz írj üzenetet és egyeztetünk!
Sziasztok, jön ma valaki az Árpád fürdőbe naturista szauna estre?
Sziasztok! Valaki ma este Gyulán a várfürdőben....... Idősebb csajok barátnők érdekelnek!!!!Földobnám a wellness hétvégét!
Sziasztok ! Megy ma valaki Magnum v. 69 ?
Nem sokan beszéltek magyarul...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 17:28

VIP

Nagyon kellemes volt, bár sokan voltunk.
A szauna szeánszra már nem volt hely:-(

Nagyon kellemes volt, bár sokan voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 07:44

VIP

Bük fürdő

Sziasztok! Ráckevén mik a tapasztalatok? Érdemes szombaton, azaz ma este el látogatni partneremmel?
Èrdeklődnèk, hogy holnap a Kerekdombi fürdőbe èrkeznek innen valakik ?

Sziasztok! Ma este melyik fürdőben lesz naturista program?
Makón ma , holnap? Pár, hölgy?
Sziasztok! Valaki ma este Gyulán a várfürdőben........vagy napközben? Idősebb csajok barátnők érdekelnek!!!!Földobnám a wellness hétvégét!
Sziasztok… Esztergomi Aquasziget naturista szaunába jönne most délelőtt pár,esetleg hölgy innen?
Írj privát

Írj privát

Bük fürdő
(Ez egy válasz maganyosvp üzenetére (2022. 12. 09. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hertelenden, vagy a környéken,lesz ma valaki innen?
Lányok, hölgyek esetleg párok?
Hertelenden, vagy a környéken,lesz ma valaki innen?
Lányok, hölgyek esetleg párok?
Ma délután lesz valaki/valakik Demjénben a nosztalgia fürdőben?
bükkfürdőn valaki holnap?
Sziasztok! Budapesten ismerkednék, keresek valakit aki megmasszírozna.
Bi párokkal ismerkednék
A többit levélben

A többit levélben