Ez minket is érdekel
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 14:10

Sziasztok! Talán év végén sikerül eljutnunk napközben Zalakarosra (két kicsi gyerekünk van)
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Eddig csak pasis 3asok voltak, amihez neten ismerkedtünk. Tapasztalatokat szeretnénk hallani (olvasni) szaunás, wellness fürdós élményekről, pár és pasi, pár és pár esetleg pár és nő élményekről, ismerkedésról. milyen lehetőségek vannak, hogy szokott ez zajlani..
Szerda Debrecen szauna világ, bi srác esetleg, kora délután?
Sziasztok? Komáromban valaki? Mi itt vagyunk, párral vagy hölgygyel ismerkednénk.
Igen jól látjátok. Sajnos sokan akik ahogyan más országba érnek elfelejtik a " jómodort" persze az is lehet , hogy soha nem is volt nekik.Én munka után szoktam menni majdnem minden pénteken 5-6 között már nem.sokan vannak, de mostanában kifogtam párszor viselkedni nem tudó cseheket.
(Ez egy válasz jebemti üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 11:48

Szerencsére még nem ennyire kritikus a helyzet , de valóban érezhető a csökkentett üzemmód. A legnagyobb gond a szaunamester hiány , és ezért van kevesebb szeánsz. A határ mellett meg nem igazán meglepő a külföldi vendég , talán inkább az bosszantó , amikor az igénytelenebb réteg jön, akinek fogalma sincs a szauna etikettről. Ha már ez sem lenne, mint sok más fürdő aki bezárt, akkor meg az lenne a baj.
Szerencsére még nem ennyire kritikus a helyzet , de valóban érezhető a csökkentett üzemmód. A legnagyobb gond a szaunamester hiány , és ezért van kevesebb szeánsz. A határ mellett meg nem igazán meglepő a külföldi vendég , talán inkább az bosszantó , amikor az igénytelenebb réteg jön, akinek fogalma sincs a szauna etikettről. Ha már ez sem lenne, mint sok más fürdő aki bezárt, akkor meg az lenne a baj.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 12. 10. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 21:05

Azért voltunk páran. De ha az osztrák, cseh nem jönne, már zárva lenne. De ha így esik a színvonal, mi sem sokáig járunk oda. Az a legegyszerűbb, hogy kiakasztják az üzemen kívül táblát, aztán meg van oldva a spórolás. A pihenőtérben is nagyon hideg volt, a kinti medence meg lassan olyan lesz, mint a merülő....
Év eleji wellness hétvégére keresek rendkívül kövér hölgytársat. Természetesen az anyagiakat én állom.
Sziasztok Ráckevén keresem hölgy vagy pár társaságát.
Ma jönne valaki Ingyenes egész testes masszázsra? 1,5 órás Sport vagy Relax. Van masszázs ágyam és tanultam. Írj, ha érdekel.

Azért voltunk páran. De ha az osztrák, cseh nem jönne, már zárva lenne. De ha így esik a színvonal, mi sem sokáig járunk oda. Az a legegyszerűbb, hogy kiakasztják az üzemen kívül táblát, aztán meg van oldva a spórolás. A pihenőtérben is nagyon hideg volt, a kinti medence meg lassan olyan lesz, mint a merülő....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 17:29
Törölt felhasználó (73899)
VIP

Nem sokan beszéltek magyarul...

Sziasztok!
Továbbra is keresem olyan párok és nők társaságát, akik wellnesswben szeretnének ellazulni, kielégülni.
Szeretem nézni a párokat, akik egymást juttatják a csúcsra.
Szeretek passzív résztvevőként, vagy a hölgy élvezetére beszállni a mókába.
Fiatal (26) , sportos, csinos faszú, intelligens srác vagyok, aki előítélet nélkül okoz örömet kedves fiatal és középkorú pároknak, hölgyeknek.
Amennyiben magadra ismersz írj üzenetet és egyeztetünk!

Továbbra is keresem olyan párok és nők társaságát, akik wellnesswben szeretnének ellazulni, kielégülni.
Szeretem nézni a párokat, akik egymást juttatják a csúcsra.
Szeretek passzív résztvevőként, vagy a hölgy élvezetére beszállni a mókába.
Fiatal (26) , sportos, csinos faszú, intelligens srác vagyok, aki előítélet nélkül okoz örömet kedves fiatal és középkorú pároknak, hölgyeknek.
Amennyiben magadra ismersz írj üzenetet és egyeztetünk!
Sziasztok, jön ma valaki az Árpád fürdőbe naturista szauna estre?
Sziasztok! Valaki ma este Gyulán a várfürdőben....... Idősebb csajok barátnők érdekelnek!!!!Földobnám a wellness hétvégét!
Sziasztok ! Megy ma valaki Magnum v. 69 ?
Nem sokan beszéltek magyarul...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 17:28

VIP

Nagyon kellemes volt, bár sokan voltunk.
A szauna szeánszra már nem volt hely:-(

Nagyon kellemes volt, bár sokan voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 10. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 07:44

VIP

Bük fürdő

Sziasztok! Ráckevén mik a tapasztalatok? Érdemes szombaton, azaz ma este el látogatni partneremmel?
Èrdeklődnèk, hogy holnap a Kerekdombi fürdőbe èrkeznek innen valakik ?

Sziasztok! Ma este melyik fürdőben lesz naturista program?
Makón ma , holnap? Pár, hölgy?
Sziasztok! Valaki ma este Gyulán a várfürdőben........vagy napközben? Idősebb csajok barátnők érdekelnek!!!!Földobnám a wellness hétvégét!